Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

justing76 bluesuu merhaba

justingcim cnm bnm evham yapma lütfen blue haklı bu bwebek mucize
ben de kardeşim için umutlanıyorum seni duyduktan sonra
iyi düşün iyi şeyler olsun inş güzelim

ewet canım ama elde değilya..size nedicem ama gülmeyin..benim arada aşırı içim kıyılıyo..midemi bulandırıncaya kadar..kızımdada benim öyle olmuştu...sabahları daha çok..şimdi bu akşam içimde kıyılma yok diyorum eşime bişimi oldu..niye içim kalkmıyo..napicam ben yaa..

arzu hg din cnm..

hoşbulduk canım
ben kızıma hamileyken erken doğum riskim vardı
dr 2 hf yatacaksın dedi yatmazsan seni hast. yatırırım dedi
nasıl korkmuştum anlatamam çünkü ben normalde yerimde durmayan evde oturmayan biriyim ama sonra sıktım dişimi 3 hf tuttum.
bu aradada hep iyi düşündüm zamanında gelsin diye
sende pozitif ol olurmu canım a.s.

gülinciiğim, bluesu biliyorum,bilyorum unutmadığınızı zten gülinle msnden konuştuk,sende sormuşsun beni,geçmişi okuyunca gördüm..nihayet kavuştum size :)

justincim......merak etme için de kıyılır herşey olur....yada bunda hiç birşey olmaz...bak dilkalmana hiç bir belirtisi olmadı....

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben kızımda gece 1de yumurta kırıp yiyodum deli gibi 19 kg aldım
ama senin evhamın başkaymış canım :)))))

bluesuu daha iğnelere baslamadım cuma başlayacak...bugünn ş.beyin stediği testleri yaptırdım,ilaçları aldım cumada lucrinle başlıyorum :)

hem ben seni 2 kez gördüm......birde senden müjdeli haberi alacağımın akşamıda gördüm......

o zaman nasıl görmüştün çok merak ettim.iyide beni görüyosun yüzümü tanıyomusun..nasıl biri gibi gördün..ayy ne ilginç..ama bebek odası olan rüyan çıkmış aslında..eşimde tutucağımız bir odası daha olsun bebek odası yaparız diyordu dün..

gerçi bu akşam midemi boş bırakmadım..sık ama az yiyiyorum..hatta şuan kaşar peyniri kemiriyorum..

ye ye güzelim sanada bebişinede yarasın inş.
gerisini boşver
hayat zaten risk değilmi? Allah bak sana ne güsel bir mucize verdi
başka bişi düşünme olumsuz çift çizgi çıkınca nasıl olduğunu kızının eşinin nasıl sevindiğini düşün bu hep böyle gidecek inş.
dualarım daima sizlerle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

teşekkürler bluesu, sıra ikimize geldi artık :) birde duyguya tabii...
gülinciğim sen kemir canının istediğini,afiyet şeker olsun....
benimde bu sıralar iştahım açıldı ama stresten felan olsa gerek :))

saol arzucum..allahta en yakın zamanda kardeşinede böyle bir hamilelik lutfetsin..onun neler çektiğini çok iyi anlarım...

diğer rüyamda ikimizde sınavdaymışız.....sen sınavı benden önce bitirdin,ben bitiremedim.......ben o sabah kaktığımda senin haberini zaten bekliyordum........benim rüyalrım hep çıkar.......

özlemcim inşallah çok ilaca gerek kalmadan çatır çatır yumurtlarsın..ben baya ilaç almıştım yaa..ilk lucrin..puregon ..menagon..birde menapurmu neydi..

inşallah canım...hepimiz seviniriz şu yakın zamanlarda.....ALLAHIN İZNİYLE.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…