Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

biliyormusun bu korkuları ben şuan hep yaşıyorum..o kadar hevesliki..eğer bir terslikolurda bu bebeğe bişey olursa ben kızıma ne derim diye düşünüyorum...

seni annemede söylicem.........buralara girdiğimi biliyor........işide biraz çakıyor gibi.......benim 4.cüyü yaptıracağımı anlıyor sanki.....

ben bugün ş. beyi tekrar aradım biliyomusun..bana bebek çok küçük gibi geldi..normali kaç olmalıydı dedim..ş.bey güldü...gülin herşey çok güzel..bir sorun yok..bana inan dedi...ama dedim ben çok takıyorum diye eşime gizlice söylemişseniz dedim..ya varya adamı kanser edicem ben..yaa ben bu adamı değiştirmek istemiyorum..başka dr nasıl çeker kahrımı????

canım terslikleri kafandan at....seninki mucize bebek.....onu sana ALLAH verdi.....hiç beklemediğin anda...... ALLAH bebişini korur.....

canım bende bugün senin bu dr. meseleni düşündüm.....çünkü bende hamile kalırsam tekrar şahin beyden vazgeçemem gibime geliyor....dedimki kendi kendime bugün.....gülin ne şanslı,tedaviye harcıyacağı parayı,doğumu için harcar acıbademde diye düşündüm....

acıbademde 8 milyar gibi diyolar doğumu...birde olurya bir terslik durumunda kuvöze falan gerek duyulursa onun masrafıda çokmuş..haliyle baya pahalıya gelir...

15 günlüğüne mağazada durucam deyip evden hiç çıkmicam,telefonlara cevap vermicem.....benim telefonlar zaten hiç susmaz....gelen gidende bitmez.......böyle bir çare düşünüyorum......çünkü annem bana geldiği zaman herkes yine düşük tehlikesimi varmış yine diyor.....çok duyuluyor......bende bundan çok rahatsız oluyorum....

birde evim kendi evim değil..ev sahibim gelicek büyük ihtimalle evime...o yüzden ev arıcaz birde..gerçi daha büyük bir ev bakarız diye eşim herşeyde vardır bir hayır bak diyo...

olabilir cnm ama annenden saklayamazsın..anne yüreği anlar...

evet canım...ben sormuştum...8 milyar.........ay benim adamın iflahı kesilecek bu 4.cü denemeyle........bizim bu denemeyede10 milyar eğer kokültürde yapılırsa daha fazla gidicek......

merhaba arkadaşlar,
gülinciğim okudum geçmişi,her hangi bir sorun yokmuş...sevindim vallahi, harşey güzel forumda güzel heberler almaya devam haldemden aldık sıra kısmetse bende ve bluesu da...
sen nasılsın bluesu?
ayyy nasıl özledim sizi, ama sizben unuttunuz sanırım

canım ben seni akşam rüyamda gördüm.(tabii çok etkilendim,sevindimya) bana bebeğinin odasını hangisini yapacağını soruyorsun...bende sana şu odayı yap diyorum.....

aaaa ..yapma canım unuturmuyuz.....güline seni sordum 2 akşam ö.nce.....

canım terslikleri kafandan at....seninki mucize bebek.....onu sana ALLAH verdi.....hiç beklemediğin anda...... ALLAH bebişini korur.....

justing76 bluesuu merhaba

justingcim cnm bnm evham yapma lütfen blue haklı bu bwebek mucize
ben de kardeşim için umutlanıyorum seni duyduktan sonra
iyi düşün iyi şeyler olsun inş güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…