Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

gülinciğim anlattığın olayı hatırladım.şikayet etmiştin eşini.sonrada eşinin üzerine çok gittiğiini düşünerek üzülmüüştün...
bende bugün gittim iğnemi vurdurmaya acıbademe bu sefer ücret stediler.hesabınız kapatılmış dediler..bkalım yarın sevda hanımı arayacağım...iğneleri bende eşimde vuramıyorda, hastaneye gidiyoruz mecburen

bende kendimi meşgul etmek için spora yazılayım dedim eşim zaten inceciksin ne işin var dedi :)
ama ben bekarken gidiyordum özledim vallahi...

gelir gelir..ya siz bursadasınız..sizi meşgul edicek çok şey bulabilirsiniz..evde oturmayın..gezin dolaşın..bir ara ben bunalıma girmiştim bir hafta evden çıkmamıştım..bu sefer kafayı kurcak zaman çok oluyo...biz inegöldeyiz..fazla aktiflik olmuyo burda..ev gezmelerindeyse bir şekilde muhabbet bebeğe geliyordu sıkılıyordum...

yazılacağım bir iki yerle konuştum ben :)
blue kesinlikle tavsiye ederim, moralin yüksek olur, daha pozitif ve mutlu oluyor insan..

shakiranın olduğu video maşallah çok tatlı ve yetenekli :))

gülincim artık bence rahat rahat git ev gezmelerine......çünkü seninde bir bebişin var artık karnında......sende sohbetini güzel güzel yaparsın.....

3 700 dedi ücret için şahin bey ama bu ücreti verdiğinde kasım sonuydu..değişmişmidir? bir daha sorsam mı ki ?

neyseki artık öyle bir sorunun kalmadı gülinciğim,
bak bebiş karnında son derece sağlıklı, artık sorulan soruların cevabını verebilirsin rahatlıkla :))

ama sporu kesinlikle tavsiye ediyorum...ben ağır bir depresyon sürecinden böyle kurtulmuştum 2005 yılında...

gülincim artık bence rahat rahat git ev gezmelerine......çünkü seninde bir bebişin var artık karnında......sende sohbetini güzel güzel yaparsın.....

ay geçen akşam gece görümcemlerdeydik..kayınvaldemin göbeği var diye 6 aylıkmı falan dediler..gelin hemen hazırlan kaynanan hamile dediler..önceden olsa varya bana nasıl batardı nasıl sinir olurdum bu lafa..

gülinciğim şu görümcelerden bahsetmesek :) çok iğneleyici oluyorlar...

sen ne zaman başlıyorsun tedaviye bluesu...bak çok sevindim kararını vermişsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…