Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bu gece ben oğlumdan daha çok üzüldüm bu duruma.....babasıda bilemiyorum ama çok kararlı gibi görünüyor.......bende şimdilik bu akşam sesimi çıkarmadım....

olucak canım olucak inşallah..ama sen oğlunun dediklerinden stres yapma kendine yinede..insan çok geriliyo...

hadi germe o kadar kendini...ikinci döneme daha iyi çalışır..al sana meşguliyet işte..hem seninde kafan dağalır biraz..aman sende ölümlü dünyaaa....

yan komşumla birlikte spora yazılalım diyoruz.......meşguliyet açısından.......ama ben sabahları erken kalkmayıda sevmiyorum....bakalım ne yapıcaz....

öğleden sonra ve akşam seanslarıda var ama.....ben öğleden sonra gezen insanım....akşamlarıda zaten çocuklar evde oluyor......

şimdi özlem streste..başladı ya iğnelerine..ay size ne anlatıcam..ilk puregonumu vurulucaktım...saatli tabii..7-8 arası..eşiminde 35 yaş üstü turnuva düzenlenmişti..iki günde bir maçta.. sonra saatti geldi 7 oldu ...baktım gelen yok..dedim yapamaz bunu bana..inan 8 e 5 kalmıştı hala yok..arıyorum ulaşılamıyo..arkadaşlarınıda arıyorum hepsi maç ediyolar diye kapamışlar telefonları..aldım iğneyi fırladım dışarı..çok yakın tıp merkezi var oraya gittim.kız kalem şeklindeki enjektörü becerememişti..hatta göbeğime batırdı ilaç yokmuş içinde koymamışki..sinirlendim aldım ilaçları..karşıda hemen hastane acile gittim.bir baktımki ne kalabalık...ordanda ayrıldım..meğer benden hemen sonra eşim gelmiş..kızım söylemiş arkamdan koşturuyormuş..ama ben nasıl kızgınım..yolda yakaldı beni tabii..hemen eve geri döndük ve gecikmeli iğnemi yaptı..ama ben hala çok sinirliyim..şahin beyi arayıp geç vurduğumuzu söyledi..sorun olmazmış meğerse...benim sevgili kocam iki gün sonra eve gazete getirdi..bir baktım madalya kupalar alınmış..resimler çekilinmiş..dedim ne zaman şampiyon oldunuz..o seni delirttiğim gece dedi...

hoşbulduk kızlar,
geçmişi önce bir okuyayım dedim..
bluesuu 7. sınıf 6 ve 8. sınıfa göre daha zordur.özellikle matemetiği..oğluşun söz de vermiş bak.15 tatilini mutlu geçirsin çocuk.zaten ödevler,testler çok bunalıyorlar. sen babasını ikna ette, beraber şu tatilinizi yapın bence..
gülinciğim seni çok merak etmiştim bende.telin olsa arayacaktım neyse k iyisin :) kızında almış karnesini, 4 lerde düzelir ikinci dönem merak etme...face'de gördüm de nasıl güzel dans ediyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…