Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ay geçen akşam gece görümcemlerdeydik..kayınvaldemin göbeği var diye 6 aylıkmı falan dediler..gelin hemen hazırlan kaynanan hamile dediler..önceden olsa varya bana nasıl batardı nasıl sinir olurdum bu lafa..

şu anda ben öyle oldum.....kardeşim bir akşam ısrarla bize gelin dedi....gittik çocuklarının doğum anları,hastanedeki halleri,kamerayı açmışlarda özlemişizdir o görüntüleri diye çağırmışlar....daha önce bu görüntüler bana hiç batmazdı,o gece dayanamadım kalltım geldim......

eet artmış cnm..salı günü gittiğimizde 140 verdik..kız görümcemler demedi öle..amca kızları falan vardı onların..görümcemler asla demezler ...

bende sizleri özledim... ok okuyamadım eskileri ama camasd canım iğnelerden korkma ben hep kendim vurdum. bir kez yapınca alışıyorsun. oysa ki ben hemşire yaparken bile bakamazdım cesaretini topla dene inan boşuna hastaneye taşındığına değmez...
bluecum sen de tedavine karar vermişsin hayırlı olsun canım bak bu ara çok hareketli başlık inşallah latarte ve gülin2in uğuru bize de bulaşıcak... :)

ya biz muayenedeyken biri soruyordu sevda hanıma..ikinciyi 3200 dedi sanırım..ama yanlış anlamışta olabilirim..

gülincim kızları özlüyorum aslında ama burayı okumak bana çok iyi gelmiyor. hele negatif tüpten sonra biliyorsun işte... ama başlık bayaa hareketlenmiş bize 2010 bereketli ve uğurlu geldi :)))

eet canım yaa..bu furyayla sizde hayırlısıyla güzel haberler alıcaksınız..ne bileyim benim içime öyle doğuyoı..ee şimdi bide ben hamileyim yaa..sizin için çok çok dua edicem allahta kabul edicek inşallah...

haklısın duygu, bugün bende farkettim.eşime dedim bu iğneleri biz bile yaparız dedim..yok yok hastaneye gelelim dedi...ama yarın kendim yapıcam, en azından deneyeceğim...
sen ne zaman başlıyorsun? topiğimize nazar dğmesin çok güzel gelişmeler oluyor

ayy evet blue şimdi notları aldığım deftere baktım da ikincisi için 3300 yazmışım bende...

camasd; canım benim 2 dondurulmuş embriyom var ama ruhen kendimi çok hazır hissetmiyorum... nisan-mayıs aylarında hani bahar gelir insanın kanı kaynar ya :) o ara düşünüyorum... bahar sarhoşluğuna kaptırıcam kendimi dondurmalarımla :)) sizin güzel haberlerinizi de alınca çok daha mutlu olucam tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…