Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bence havalardandır senin karamsarlığın,kapalı ve kasvetli ya..bak mart,nisan gibi daha pozitif bakacaksın :)gelgitlerin de kalmayacak :))

gülinin bebişi bana da erkekmiş gibi geliyor,am tabii allah bilir..sağlıklı olsunda hiç farketmez ...

yaaa...bende bir gün içimde güzel bir ümit yeşeriyor,ama fazla uzun sürmüyor karamsarlığa düşüyorum.....sonra senin durumun aklıma geliyor,bana moral oluyor....çoooook gel gitler içindeyim......

kız sen bendeki ümitsizliği bir görseydin...annem çok üzülüyordu halime..hiç ummuyordum bu günleri göreceğime..bana bunları başkaları söyleyincede hadi yaaa diyordum içimden..ama görüceksin bak..hiç ummadığın bir anda sen de şok olucaksın...opuyorumnanaktan

ah canım ......benim o gel gitler nasıl bitecek bilmiyorum...ilk 2 denemede hiç öyle değildim...çok pozitiftim........

bluesuu ben senin gülin kadar karamsar olduğunu düşünmüyorum...bak ne kadar umutsuzdu ama mucizesini gördü...sen de aynı mucizeyi yaşayıp,şook olacaksın..bizde senin haberini alınca sevinçten gözyaşlarımızı tutamayacağız :))

yaaa....benim hamile kalmaklada bitmiyorki......acaba yine düşecekmi korkusu.......asıl beni mahfeden o düşünce......ALLAHIM .......tedavi süreci,sonra 12 gün bekleme süreci,ardından kese görünecekmi,kalp atışı olacakmı ve sonrasında bu bebekte düşecekmi.........ayyy...vallahi işkence gibi geliyor bütün bu düşünceler......ama diyorum herşey güzel olsunda hepsine katlanırım......

ah inşallah canım...ağzın bal yesin.......inşallah hep birlikte o güzel mucizeleri görürüz....

cnm yaa benim iki arkadaşım bu düşükler için hergün göbekten iğne oluyolardı..şimdi ikisininde onca düşüklerinden sonra bebekleri doğdu...

inşallah gülincim.....bende transfer günüden itibaren o göbekten iğnelere başlicam......tedavi iğneleri bitecek ,onları vurunmaya başlicam.....heryerim delik,deşik olucak.....hamile kalıncada 9 ay boyunca vurunacağım....

hayır canım olmadı...3.cüde ş.bey kan pıhtılaşmam var diye tek aspirin kullandırdı......yine öyle yapmayı düşündü....ama osman develioğlu aspirin tek başına iyi gelmez,iğnede kullanman lazım dedi....bende bunu ş.beye söyledim.....oda birini ardı sordu.sonra ş.beyde iğneye karar verdi....

ya indirselerde ne kadar indirirlerki..bu yine bizi aşar..gerçi eşim şartlarımı zorlarım dedi ama acıbadem için değil ş. bey için dedi..

benimde hamileliği boyunca iğne kullanan arkadaşımın çok tatlı bebişi oldu..seninde olacak merak etme...

acıbademin fiyatları sabit olmadığından, yani istanbul,ankara,eskişehir,kayseri ve tüm şubeler arası fiyatlar farklı..bu yüzden idareden indirim yapılabiliyormuş diye duydum ben ama tabii ne kadar yardımcı olurlar bilemem...

bak şimdi bende daha ümitlendim bu durumda..o arkadaşlarda hep düşük yapıyolardı o tedavide hamilelikleri doğuma kadar gitti cnm..ayyy bence bir an önce tedavi için hazırlan..içim coştu şimdi...Şeniz

yaa bir tane daha adaşım var desene :))
özlem ismi çoook var gerçekten :)) hele birde 80 kuşağında daha çook..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…