Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Yeni tedaviye başlayan arkadaşlar...Camasd,Gülgüzeli.... tedavileriniz hayırlı olsun inşallah...Sonunda küçük bebekleriniz önce karnınıza,sonra da kucağınıza gelsin inşallah...

Bluesuum iyiyim canım...Evet keyfim yerinde,hele tatil olupta kar yağması daha güzel oldu,okul zamanı hiç çekilmiyor çünkü...Okul soğuk oluyor,sabah 7 de yollar kötü oluyor,tam zamanında tatil oldu senin anlayacağın...Sen nasılsın canım?..Siz daha tatile girmemişsiniz ama biraz daha gayret canım...

Gülin bugün kontrol öyle mi?ınşallah Şahin bey sana çok güzel şeyler söyleyecek..Haberlerini bekliyoruz..ınegölden gelip döneceksin,yolun açık olsun canım...

momim sen nasılsın?detaylı us yarındı değil mi?Bu arada kime gideceksin?inşallah güzel haberler alacaksın...

Gülin bugün kontrol öyle mi?İnşallah Şahin bey sana çok güzel şeyler söyleyecek..Haberlerini bekliyoruz..İnegölden gelip döneceksin,yolun açık olsun canım...

saol cnm ..az önce geldim ş. beyden..herşey güzel dedi..kalp atışını yine gördük bu sefer dinlettide..4 mm miş benim sıpam..herşey gayet uyumlu dedi..3 hafta sonra tekrar çağardı..bugün ş. beyi tekrar taktir ettim..biz sigorta yaptırıcaktıkki hamile kaldıktan sonrada ş. beye devam edebileyim diye..ama şimdi durumlar değişti..bugün ş. beye sordum tek buradamı doğum yaptırıyorsunuz dedim..oda maalesef öyle dedi..bizim durumlar değişti o zaman dedim..tam fiyatları bilmiyoruz ama bizi baya aşar gibi geliyo dedim..12. haftaya kadar bir gelelim dedi..durumunuzu takip edeyim daha sonra isterseniz ben sizi idareyle görüştürürüm isteğinize göre beraber organize ederiz siz hiç bunları kafanıza takmayın dedi..böyle durumlarda asla hastamı zora sokmayı sevmem dedi..bizde en kötü ihtimalle yönlendireceğiniz bir dr a gideriz dedi..ş. beyde tabii benimde irtibatımın kesilmeyeceği arkadaşlara yönlendirebilirim sizi dedi...valla başka dr olsa bozulur kızar..ama eşim de ş. beyden başka dr a güvenemiyo artık..şartlarımı gerekirse sonuna kadar zorlarım dedi..tabii yinede kısmet...

dilkalmancım.....keyfinin yerinde olmasına sevindim.....zaten tahmin etmiştimde.....dediğin gibi birde kar manzarası eşliğinde tatil....gel keyfim gel..........maalesef bize tatil daha gelmedi.........oğlum karın tadını bile çıkartamadı.....yarın okulu bitiyor ama hayırlısıyla.......cumada dershane başlıyor.....oğluma dur durak yok anlican....

justin......bak dedimya senin sıpa büyümüştür diye....maaşallah.......

evet büyümüş cnm yaa..niye hep tedirgin gidiyorum anlamıyorum...doğuncaya kadarda o stres devam edicek sanırım...sen neler yapıyorsun cnm..denk gelemiyoruz pek..ben devamlı uyuyorum ..kızımda olmamıştı böyle..bugünde 5 te yattmıştım...8 de kalktım..yazık eşimle kızım ayarlamışlar bişeyler yemişler..onlarada kıyamıyorum valla..yemek yapamıyorum...mirmirmirmir

Yeni tedaviye başlayan arkadaşlar...Camasd,Gülgüzeli.... tedavileriniz hayırlı olsun inşallah...Sonunda küçük bebekleriniz önce karnınıza,sonra da kucağınıza gelsin inşallah...

çok teşekkürler dilkalman , inşallah dualarımız kabul olur, emeklerimiz boşa çıkmaz...tekrar tüm güzel düşüncelerin için teşekkürler...

sen de bu soğuk havalarda kendine dikkat et, bol bol dinlen, kendine ve bebişimize iyi bak :))

gülincğim sen nasılsın? kontrolün iyi geçmiş, bebiş de büyümüş bak...sen boşuna dert ediyorsun :)
herşey gayet güzelmiş, böyle de devam eder inşallah...

bluesu sen nasılsın? oğlunun okulu biticek, kursu başlayacakmış...yazık valla çocuğa doğru dürüst tatil yapamayacak desene..

justing'in 5 hafta 5 günlükken duyulmuştu. bugünde dinletmiş şahin bey... sanırım seninkisi de 1hafta sonra falan duyulur ama ben hiç yaşamadığımdan bişey diyemeyeceğim canım..
moralin nasıl? sen iyi misin? kendine dikkat et, sakın yorma kendini olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…