Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

gülincim..sende kontrollerine şahin beye git...son ayda başka dr.ada başlarsın......doğumunu başka hastanede yaparsın........ama tabiiki ,yani inşallah ş.beyde yaparsında.....

yok yaa en kötü ihtimalle şahin bey yönlendiricek başka dr a..hem irtibatımız kesilmemiş olur dedi..bir süre gidicem zaten ş. beye..şimdi başka dr la kıyaslıcam ş. beyi ısınamıcam...

kontrollerini 9 ay boyunca şahin beye git,son ayda hangi hastanede yapacaksan doğumunu oranın bir dr.unada son günlerinde git....kendini tanıtman amacıyla.......yanlızca doğumunu başka yerde yaparsın.......anlatabildimmi?

iyide gittiğim dr demezmi başka dr a gitmiş gitmiş şimdi son anda bana gelmiş...sonra ilgisiz davranmasın...

ben kasım 1980 doğumluyum :)

gülinciğim şahin beyin yönlendireceğine gidersin belki....belkide hiç gerek bile kalmaz başka doktora gitmene,sen sezeryan mı istiyorsun?

kızım sezeryanla olmuştu..ama 12 sene geçmiş olucak üstünden..normal olurmuki...ama cesaretim yok yaa..ama duruma göre bakarız yine...

sende buralı değilimde ,eşimin tayini bursaya çıktı,bende sizin isminizi çok duydum size geldim doğuma dersin....gittiğin dr.u poh pohlarsın........dr.da aaa...buranın yabancısı demek bunlar......ondan bana ancak gelebilmişler der.........aman canım yaaaa........banada neler yazdırdın haaaa.....

bak bak neler yazmışsın ama çok iyi fikir hiç aklıma gelmezdi böyle birşey gerçekten :)

gülinciğim benim bildiğim sezeryansa ilk doğumun 2.'si de sezeryan olur...en son okuduğum makale de öyle diyordu çünkü...tabii doktor daha iyi bilir :))

aaa senaryoya bak...iyi fikir aslında...yerimseniben

ben daha önceleri sezeryan istiyordum.ama 2 aydır çok okudum araştırdım ve normal doğum istiyorum ş,imdi...bebek ters gelmediği ve şişman olmadığı durumlar hariç tabii :))
normal doğum daha sağlıklı geliyor artık,epiduralla da rahat oluyormuş...

ayyy sanki hamileyiz de neleri konuşuyoruz baksana...neyse bizimkisi ön hazırlık olsun :)

hadi polyanlacılık oynayalım. ...kendimizi (hamileymişiz) gibi hissedelim.......tabiiki özlemle ikimiz için dedim....(gülin sen zaten hamilesin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…