- Konu Sahibi handan1976
-
- #6.141
bak şimdi bende daha ümitlendim bu durumda..o arkadaşlarda hep düşük yapıyolardı o tedavide hamilelikleri doğuma kadar gitti cnm..ayyy bence bir an önce tedavi için hazırlan..içim coştu şimdi...Şeniz
kontrollerini 9 ay boyunca şahin beye git,son ayda hangi hastanede yapacaksan doğumunu oranın bir dr.unada son günlerinde git....kendini tanıtman amacıyla.......yanlızca doğumunu başka yerde yaparsın.......anlatabildimmi?
sende buralı değilimde ,eşimin tayini bursaya çıktı,bende sizin isminizi çok duydum size geldim doğuma dersin....gittiğin dr.u poh pohlarsın........dr.da aaa...buranın yabancısı demek bunlar......ondan bana ancak gelebilmişler der.........aman canım yaaaa........banada neler yazdırdın haaaa.....
sende buralı değilimde ,eşimin tayini bursaya çıktı,bende sizin isminizi çok duydum size geldim doğuma dersin....gittiğin dr.u poh pohlarsın........dr.da aaa...buranın yabancısı demek bunlar......ondan bana ancak gelebilmişler der.........aman canım yaaaa........banada neler yazdırdın haaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?