Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

eet bluee yaaa..bir denk gelemedik kaçgündür..
özlemcim eet artık içim baya rahat...mide bulantılarımdan şikayet ediyorum ama ş. bey sağlıklı gebeliğin işareti deyince umursamıyorum artık...

aman gülincim yaaaa...seninde yaptığına bak....miden bulanıyor diyemi şikayetçisin....bugünleri gördün ya......artık hiç birşeyi umursama........

bence de gülin mide bulantısız gebelik mi olur :)
bak şahin beyde demiş,rahat ol canım sen :)
doğum işini de konuşmuşsunuz,çok sevindim...idare de yardımcı olur size,iyi olur...

bende çıkacaktım,sonra vazgeçtim :) neyseki havalar yavaş yavaş ısınacakmış yarından sonra

gülin sen şimdi kaç yaşındasın? senin çin falına bakayım....kızımı olucak oğlunmu diye....belki sende bilirsin.....kime baktıysam doğru çıktı.....yeni bu hafta birine baktım...dün dr.daydı.......kız demiştim,kızmış........

normalde cuma yada c.tesi gelmesi gerekiyor.ama en son adetim 5 gün gecikmişti.bu sefer ne olacak hiç bilmiyorum vallahi..

gülincim şu anda masamın üstünde geç odası insörtü var.....bebek odası takımlarına bakıyorum....içim gidiyor........vende gülin için bakim bari dedim.....

aa ciddimisin??mayısın 12 sinde 34 dolucak..35 e giricem...

gülincim şu anda masamın üstünde geç odası insörtü var.....bebek odası takımlarına bakıyorum....içim gidiyor........vende gülin için bakim bari dedim.....

canım kıyamam yaa..tamam benim içinde bak ama asıl kendin için bak..sende pes etmiş gibi aaaaa...lütfen..olucak diyorum yaaaa...kaydirigubbakcemile5

yaaa...bende bir gün içimde güzel bir ümit yeşeriyor,ama fazla uzun sürmüyor karamsarlığa düşüyorum.....sonra senin durumun aklıma geliyor,bana moral oluyor....çoooook gel gitler içindeyim......

hadi yaaa..birde eşimle benim yaşıma bakılıp yapılan bi fal var..arkadaş onuda yaptı kız çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…