Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

özlemciğim......oğlum başımda dikiliyor....gitmiyor.......çıkmak zorundayım......şu tatil bitince herhalde rahat görüşebilicez.....öpüyorum canım...kendine iyi bak......iyigeceler...

tamam canım iyi geceler,oğluşunu da öp benim için...daha sonra sohbet ederiz yine, tatiln keyfini çıkarsın oğluşun...

tünaydın dikalman...nasılsın???kızımız nasıllar bakalım??? hazır seni bulmuşken sorucaklarım var...şimdi bundan sonra bana hangi testler olucak???hiç bir bilgim yok...

ben 12+4 günlükken ikili test yaptık..O nasıl oldu dersen Şahin bey çocuğun ense kalınlığını ölçtü,bu değeri,sonra kiloydu,yaştı gibi değerleri bir forma yazdı..O formu bana verdi,onunla kan verme ünitesine gidip kan verdim...2-3 gün sonra sonucu aldık..O değerlerle ilgili konuştuk Şahin beyle...yaklaşık bir ay sonra da üçlü test yaptık,ama senin yaşın uygun olduğu için senden üçlü test istemeyebilir...

iyiyim cnm mide bulantıları hariç...ş. beyde bana 12. haftada ikili test falan dediydi ama ben tabii şimdi acemiyim..kızımdayken hiç böyle şeylerde yoktu...

yanlış hatırlamıyorsam momiden de üçlü test istemedi sadece bir kan değerine bakılmıştı diye hatırlıyorum...ınşallah seninde böyle devam edecek canım...Muhtemel doğum tarihin ne zaman?Eylül mü?

17 eylül cnm..son tarih...kanım biraz düşük çıkmıştı..demir hapı verdi..idrarda bişi yokmuş..birde kan uyuşmazlığımız olduğu için bir test oldu allahtan oda negatif..yani bir problem yokmuş..

negatif cnm..önceki eşimelde vardı..kızım doğduğunda babasını grubunda olduğu için bana iğne yapıldı..

ben geldim dilkalman justing blue momi camasd ve diğer kızlar fazla giremiyorum ama hep aklım sizlerde hala yataktayım hala bebeğim benimle kanamam durdu ama kalkmaya korkuyorum çünkü çok aşağıda dr.um kabızlık için bir hap verdi çok iyi oldu cumartesi günü dr.a gideceğim muhtemelen inşallah güzel haberler veririrm sizlerden ne var neyok..

iğne olduysan sorun yok canım..Aynı durum benim dayımın kızında da vardı o yüzden sordum..Kısmet olursa bu bebişi de doğurunca iğne yaparlar o zaman 3.çocukta sorun olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…