Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

La tarte hoşgeldin canım..Aman kalkma...maydanoz,çörek otu,adaçayı yeme,içme lütfen...ınşallah iyi olacak merak etme...

canım yaa iyiki varsınız,sen nezman başladın tedaviye peki?
bak nedicem ben netten bi doktora mail atmıştım sizinlede paylşiim..
sonuçlarım kötü ama ne yazmış..
Bizim merkezimizde 20 yildir tupbebek uygulamasi yapilan tecrubeli bir merkez. Sizin durumunuzda bize gelen ailelere iki tarafida kontrol etdikten sonra kendi haline birakip benim sadece verdigim ilaclala destek tedavisi veriyorum. Tupbebek en son uygulama . Once dogal yol. Sonra asilama ( dogala en yakin) ve en son tupbebek . Ilaclar icin benden randevu alabilir ve ucretsiz gorusma yapabiliriz. Ilaclari kullanim sonrasi 3-6 ay sonrasi esinizin sperm testinide ucretsiz yapiyorum.

latarte hoşgeldin canım. aman kalkma gülüm boşver sen işi gücü bırak hepsini bebeğin en önemlisi şimdi. kanamanın durduğuna çok sevindim. inşallah sağlıkla tamamlayacaksın 9 ayını.

cumartesi git gel bakalım kontrole güzel haberlerini bekliyoruz. dualarımız seninle canım.

momim nasılsın?Dün yaptırdın mı detaylı us.u?Küçük kızımız nasılmış?

canııım bende yazacağım sabahtan beri hatta o yüzden sayfayı açtım ama senin bana son yazdıklarını bulamadım diğerlerinin arasında....

dün yaptırdık ultrasonu. maaşallah bebişte bir sıkıntı görünmüyor herşeyi normal dedi doktor çok şükür rabbime... büyümeye çalışıyor teyzesi ne yapsın işte kızımız...

yalnız ben acıbademde yaptırdım ya dediiğn gibi normal ultrasonla baktı herşeyine tüm organlarına tek tek sonra parmaklarını saydı vs. en son 20 dakikada (tüm ultrason neredeyse 45 dakika falan sürdü bu arada) farklı bir ultrason aparatı taktı. yüzünü gösterdi 3 boyutlu bize. tanıştık yani dün kızımla. tabi daha hem çok minik hemde deri altında yağ dokusu birikmediği için siması çok net değil ama yine de gördük işte yüzünü biraz. doğmadan bunu görmek bile çok güzelmiş. hem video kayıtlarını hem görüntülerini verdi cdde. bazılarını da bastırdı. raporu da aldık 2 hafta sonra şahin beyde kontrol var yine ona göstereceğiz.

bu arada 2 hafta sonra seninde herhalde şeker yüklemesi yapılacak son aşama o kaldı diyordu şahin bey. onu da hallettikten sonra artık bir tek rutin kontrollere bakılacak inşallah.

sen nasılsın? nasıl senin minik kızın? tekmeleri güçlendi mi? isim düşünmeye başladınız mı? biz zorlanıyoruz isim konusunda hala tam içimize sinen birşey bulamadık. neyse zaman var daha buluruz inşallah...

öpüyorum kocaman Şeniz

gülincim, taze anne nasılsın bakalım.
mide bulantıların başlamış demek. hayırlı olsun canım. benim. benimde bulanıyordu hatırlarsan. 3 ay evde soğan kavurup yemek yapamamıştım. akşamları meyve peynir ekmek yiyordum zor bela...
ama 3.5 ay bitince onlarda bitti normale döndüm çok şükür.

o da hamileliğin tuzu biberi. bebeğin sağlıklı olsun da varsın 2-3 ay miden bulanıversin.

testler konusunda dilkalmancım yazmış zaten ama aklına takılan birşey olursa bende buradalarda olursam yardımcı olurum.

bu arada 2li ve 3lü tarama teslerini kafana takma. zaten inşallah risklerin çok düşük çıkar hemen rahatlarsın ama yüksek bile çıksa bebekte sıkıntı olma ihtimali yine bile çok düşük oluyor.

sen bunları şimdiden düşünüp kendine bebişe sıkıntı yapma.

seninkide benimki gibi mucize bebek Rabbim dualara istinaden gönderdi o yüzden o kararlayıp gönderdiği için sağlığını da vermiştir sağlıklı nur topu gbidir inşallah. sen bebişini Allah'a emanet et o korur canım benim.

bluesuu, camasd, gulguzeli, halidem sizler nasılsınız kızlar?
benim kusuruma bakmayın nolur. her gün bir gayret giriyorum topiğimize ama okumam gereken o kadar çok sayfa oluyor ki bir iki okuyorum derken işler yoğunlaşıyor sayfa açık kalıyor tamamlayıp bir türlü yazma kısmına gelemiyorum.
bu sabahta öğlene kadar açık kaldı ama okuyamadım. o yüzden daldım bugün sonuna mesajlarımı yazdım.

atladığım birşeyler varsa kusuruma bakmayın.

halidem nasıl gidiyor ne aşamadasın şimdi transfer yapıldı mı canım benim.

camasd seninde hayırlı olsun tedavin inşallah adetin gelsin sonra büyüsün güzelce yumoşlar inşallah.

bluecum sen nasılsın? oğlun tatilde evde keyif yapıyorsunuzdur inşallah güzelce

öpüyorum hepinizi

kıslar Allah sağlıkla kucağınısa almayı nasip etsin meleklerinisi,darısı başımısa inş.
bakın yine yazıyorum yoruma açıktır,geçmiş sayfada da var..
ben netten bi doktora mail atmıştım sizinlede paylşiim..
sonuçlarım kötü ama ne yazmış..
Bizim merkezimizde 20 yildir tupbebek uygulamasi yapilan tecrubeli bir merkez. Sizin durumunuzda bize gelen ailelere iki tarafida kontrol etdikten sonra kendi haline birakip benim sadece verdigim ilaclala destek tedavisi veriyorum. Tupbebek en son uygulama . Once dogal yol. Sonra asilama ( dogala en yakin) ve en son tupbebek . Ilaclar icin benden randevu alabilir ve ucretsiz gorusma yapabiliriz. Ilaclari kullanim sonrasi 3-6 ay sonrasi esinizin sperm testinide ucretsiz yapiyorum.

momicim transferim yapıldı 6 gün ge.ti bile canım:)) ayın3ünü bekliorum bakalım hayırlısı inş herşey güsel olur

valla sen bilirsin cnm..ş. bey ne demişti durumun için...ben kaçırmışım yada okuduysamda unutuyorum...birde yaşın kaç...acele etmeni gerektirecek birşey yoksa içinde kalmasın bir git bakalım...ama ben ş. beyin dr luğuna da çok güveniyorum...

bugün düne göre daha iyiyim cnm..leblebi yiyip duruyorum..o sanki beni biraz rahatlattı...yemek bende yapamıyorum..ama dediğin gibi tuzu biberi..senin prenseste iyiymiş maşallah...sen 22 haftalıkmı oldun yaa?? ne çabuk...doğum tarihi ne zaman ???

kızlar selam.......bugünkü sayfaları okudum....maşallah herkes iyi......uzun yazamayacağım.......benim oğluş bilgisayarı bana vermiyor....bugün sabah 11 de bir oturdu başına ,sabaha kadarda kalkmaz........kendinize iyi bakın.....hepiniz öpüldünüz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…