- Konu Sahibi handan1976
-
- #6.281
La tarte hoşgeldin canım..Aman kalkma...maydanoz,çörek otu,adaçayı yeme,içme lütfen...İnşallah iyi olacak merak etme...
ne demek canım,bende hepsi negatif biri pozitif çıkınca çok korkmuştum...sonra şahin beyi aradım hemen...
böyle açıkladılar bana da,ondan sonra rahatladım..sende artık tedavi için hazırsın...hadi bakalım maraton başlıyor :)) umutlu ve poiztif ol ki sonuca da yansısın :)
ben geldim dilkalman justing blue momi camasd ve diğer kızlar fazla giremiyorum ama hep aklım sizlerde hala yataktayım hala bebeğim benimle kanamam durdu ama kalkmaya korkuyorum çünkü çok aşağıda dr.um kabızlık için bir hap verdi çok iyi oldu cumartesi günü dr.a gideceğim muhtemelen inşallah güzel haberler veririrm sizlerden ne var neyok..
momim nasılsın?Dün yaptırdın mı detaylı us.u?Küçük kızımız nasılmış?
kıslar Allah sağlıkla kucağınısa almayı nasip etsin meleklerinisi,darısı başımısa inş.
bakın yine yazıyorum yoruma açıktır,geçmiş sayfada da var..
ben netten bi doktora mail atmıştım sizinlede paylşiim..
sonuçlarım kötü ama ne yazmış..
Bizim merkezimizde 20 yildir tupbebek uygulamasi yapilan tecrubeli bir merkez. Sizin durumunuzda bize gelen ailelere iki tarafida kontrol etdikten sonra kendi haline birakip benim sadece verdigim ilaclala destek tedavisi veriyorum. Tupbebek en son uygulama . Once dogal yol. Sonra asilama ( dogala en yakin) ve en son tupbebek . Ilaclar icin benden randevu alabilir ve ucretsiz gorusma yapabiliriz. Ilaclari kullanim sonrasi 3-6 ay sonrasi esinizin sperm testinide ucretsiz yapiyorum.
gülincim, taze anne nasılsın bakalım.
mide bulantıların başlamış demek. hayırlı olsun canım. benim. benimde bulanıyordu hatırlarsan. 3 ay evde soğan kavurup yemek yapamamıştım. akşamları meyve peynir ekmek yiyordum zor bela...
ama 3.5 ay bitince onlarda bitti normale döndüm çok şükür.
o da hamileliğin tuzu biberi. bebeğin sağlıklı olsun da varsın 2-3 ay miden bulanıversin.
testler konusunda dilkalmancım yazmış zaten ama aklına takılan birşey olursa bende buradalarda olursam yardımcı olurum.
bu arada 2li ve 3lü tarama teslerini kafana takma. zaten inşallah risklerin çok düşük çıkar hemen rahatlarsın ama yüksek bile çıksa bebekte sıkıntı olma ihtimali yine bile çok düşük oluyor.
sen bunları şimdiden düşünüp kendine bebişe sıkıntı yapma.
seninkide benimki gibi mucize bebek Rabbim dualara istinaden gönderdi o yüzden o kararlayıp gönderdiği için sağlığını da vermiştir sağlıklı nur topu gbidir inşallah. sen bebişini Allah'a emanet et o korur canım benim.
bluesuu, camasd, gulguzeli, halidem sizler nasılsınız kızlar?
camasd seninde hayırlı olsun tedavin inşallah adetin gelsin sonra büyüsün güzelce yumoşlar inşallah.
iyiyim momi, sende iyiymişsin :) aman iyi ol,kendine ve kızımıza iyi bak...arada da bize bilgi ver yeter.....
teşekkürler başladık bakalım tedaviye..bugün 7. iğnemizi de vurulduk....adetim gelsinde sonra da yumoşlarım büyüsün dediğin gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?