- Konu Sahibi handan1976
-
- #6.301
ben geldim dilkalman justing blue momi camasd ve diğer kızlar fazla giremiyorum ama hep aklım sizlerde hala yataktayım hala bebeğim benimle kanamam durdu ama kalkmaya korkuyorum çünkü çok aşağıda dr.um kabızlık için bir hap verdi çok iyi oldu cumartesi günü dr.a gideceğim muhtemelen inşallah güzel haberler veririrm sizlerden ne var neyok..
canım yaa iyiki varsınız,sen nezman başladın tedaviye peki?
bak nedicem ben netten bi doktora mail atmıştım sizinlede paylşiim..
sonuçlarım kötü ama ne yazmış..
Bizim merkezimizde 20 yildir tupbebek uygulamasi yapilan tecrubeli bir merkez. Sizin durumunuzda bize gelen ailelere iki tarafida kontrol etdikten sonra kendi haline birakip benim sadece verdigim ilaclala destek tedavisi veriyorum. Tupbebek en son uygulama . Once dogal yol. Sonra asilama ( dogala en yakin) ve en son tupbebek . Ilaclar icin benden randevu alabilir ve ucretsiz gorusma yapabiliriz. Ilaclari kullanim sonrasi 3-6 ay sonrasi esinizin sperm testinide ucretsiz yapiyorum.
momicim transferim yapıldı 6 gün ge.ti bile canım:)) ayın3ünü bekliorum bakalım hayırlısı inş herşey güsel olur
bugün düne göre daha iyiyim cnm..leblebi yiyip duruyorum..o sanki beni biraz rahatlattı...yemek bende yapamıyorum..ama dediğin gibi tuzu biberi..senin prenseste iyiymiş maşallah...sen 22 haftalıkmı oldun yaa?? ne çabuk...doğum tarihi ne zaman ???
bluesuu, camasd, gulguzeli, halidem sizler nasılsınız kızlar?
camasd seninde hayırlı olsun tedavin inşallah adetin gelsin sonra büyüsün güzelce yumoşlar inşallah.
iyiyim momi, sende iyiymişsin :) aman iyi ol,kendine ve kızımıza iyi bak...arada da bize bilgi ver yeter.....
teşekkürler başladık bakalım tedaviye..bugün 7. iğnemizi de vurulduk....adetim gelsinde sonra da yumoşlarım büyüsün dediğin gibi....
canim iyi ben cok sukur. karnimi buyutmeye devam ediyorum kocaman olacagim iyice herhalde simdi bile bayagi bir buyuk gidiyor.
hadi bakalim seninde tedaviye basladigin olmus bir hafta. uzun protokoledesin demek. insallah halidem gibi seninde yumurtalar cok cok kaliteli olur. hayirlisi ile olumlu sonucla tamamlanir insallah tedavin. kendine iyi bak tamam mı
canım yaşım 24,ben beklemek istemiyorum,sadece paylaşmak istedim,olcak olsa şahin bey söylerdi gibi geliyo,aşılama şansım yok şuanda bikaçtane sperm var çünkü..valla sen bilirsin cnm..ş. bey ne demişti durumun için...ben kaçırmışım yada okuduysamda unutuyorum...birde yaşın kaç...acele etmeni gerektirecek birşey yoksa içinde kalmasın bir git bakalım...ama ben ş. beyin dr luğuna da çok güveniyorum...
gül güzeli ben kasım sonunda da aşılama denemiştik ama tutmadı,22 ocaktan itiberen ise tüp bebek tedavisine başladık..bugün lucrin iğne de 7. vuruldum...
paylaştığın yaazı içinse bişey diyemeyeceğim.sizdeki tam sorunu hatırlayamadım.ama ben tedavi konusunda şahin beye güveniyorum.biz ilk gittiğimizde şahin beye 6 ay yumurta takibi yapalım,sonra aşılama ,sonrada tüp bebek deneyelim isterseniz demişti.ben beklemek istemedim.aşılamayla başladık..şimdi tüp bebeğe geçtik...bu konuda aklım kalmasın diyorsan deneyebilirsin.eşimin değerleri çok oynadığı için ben şu an için tedavimden memnunum..sende nerede ve nasıl için rahat edecekse onu yap canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?