Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım bizde seni merak ediyoruz,kanamanın durması iyi bir haber...sen kalkma mecbur kalmadıkça bol bol dinlen; kendine iyi bak...cumartesi günü içinde güzel haberlerini bekliyoruz...hep aklımdasın ve dualarım seninle canım...

gül güzeli ben kasım sonunda da aşılama denemiştik ama tutmadı,22 ocaktan itiberen ise tüp bebek tedavisine başladık..bugün lucrin iğne de 7. vuruldum...

paylaştığın yaazı içinse bişey diyemeyeceğim.sizdeki tam sorunu hatırlayamadım.ama ben tedavi konusunda şahin beye güveniyorum.biz ilk gittiğimizde şahin beye 6 ay yumurta takibi yapalım,sonra aşılama ,sonrada tüp bebek deneyelim isterseniz demişti.ben beklemek istemedim.aşılamayla başladık..şimdi tüp bebeğe geçtik...bu konuda aklım kalmasın diyorsan deneyebilirsin.eşimin değerleri çok oynadığı için ben şu an için tedavimden memnunum..sende nerede ve nasıl için rahat edecekse onu yap canım....

momicim transferim yapıldı 6 gün ge.ti bile canım:)) ayın3ünü bekliorum bakalım hayırlısı inş herşey güsel olur

canııım yaaa o kadar oldu mu hadi bakalim ayin 3une birsey kalmadi surada. haftaya carsamba guzel haberlerini aliriz insallah. sakin stress yapma sakin sakin beklemeye calis olur mu

dogru diyorsun leblebi bayagi yatistiriyordu bana da iyi gelmisti almistik bir ara.
22 haftayi bitirdik evet 23u de tamamlamaya calisiyoruz. cabuk geciyor valla aynen oyle.

dogum kismetse mayis sonuna. bakalim simdilik 25 mayis-1 haziran arasi gorunuyor. kizimiz ne zaman tesrif etmek isterlerse. ama tabi sagligi kilosu gelisimi tamamlanmis gelir insallah.

sende iyi bak karnindaki minise... :CüvCüv:

ne güzel momi...çok güzel zamanda doğumun olucak..ben sanki hemen hamile kalıcakmışım gibi yaza denk gelmesin aman diyordum..ama büyük konuşmuşum..şimdi koca yazı karpuz gibi dolaşıcam ama inan umrumda değil artık..bazı şeyleride Allaha bırakmak gerekiyor dimi...bişey sorucam.. ilk kim anne olucak dikalman mı senmi??tabii herşey nasip ama...

gulincim dogru diyorsun hersey nasip kismet. bende hep mayis ayinda dogum yapmayi istemisimdir. normalde cok usurum. hep soylerlerdi hormonlardan dolayi sicak basar usumezsin diye. o yuzden kisa gelir insallah bir kisi titremeden gecirirm derdim. hemde bebek yaz basinda dogunca sere serpe yikamasi buyumesi kolay olur diye dusunurdum. guzel rabbim gonlume gore verdi dualarin gucu diyorum ne isteyeyim daha.

ama merak etme yazlari artik eski zamanlar gibi zor degil. her yerde klima var esin bir tane taktirir eve rahat edersin sende.

son adet tarihine gore dilkalmanin benden 5-6 gun oncesi var. ama belli olmaz dedigin gibi. benim aslinda adet tarihine gore 1 haziran gorunuyor ama ultrasonlarda 26 mayis cikti son zamanlarda. esimde bende biraz uzun boyluyuz o yuzden bizimki mecburen genetik olarak uzun gidiyor. belki biraz erken gelir. bilmem ki.

canım yaaa...hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah...biri yine tedavi sonrası kendiliğinden hamile kalmış aynı bizim gibi.okudunmu???.bu ara çoğaldı bu tür hamilelikler..çok seviniyorum ..hayırlısıyla bizim kızlara da nasip etsin Rabbim....

haklısın tedaviden sonra kendiliginden hamile kalan bayagi bir var. ilaclar yumurtaliklari calistirmaya devam ediyor demek ki. ben hamile kaldigimda sahin beyin 3. hastasiydim 1-2 ay icinde tedavi sonrasi kendiliğinden hamile kalan.

şahin bey cok sevinmisti habere ama pek sasirmamisti. bu ara 3 gebemiz daha vardi 4. oldun dediler bana.

momicim valla bnden daha sakini yoktur heralde:)) 5 günüm kaldı...acaba salı idrar tahlili yapsam çıkarmı? eşim daha panik...aman kalkma ağır kaldırma otur yat elinden gelse yeme içme falan dicek:))) inş bekleyişimiz güsel sonuçlanır...buarada 3 tane transfre edildi 3 tanede dondurulmuşum var... gülincim sen nasılsın cnm nası gidio hamişlik:))) darısı başımıza diorum artık:))) buarada facete eklemek isterseniz şahin hocamdan bulabilirsiniz kksl hld olarak:))) normal yazınca bulunmuoda:)))

iyiyim haliidedciğim saol..seninde az kaldı ..hayırlısı olsun cnm..stres yapmaman süperr..ben bunu başaramamıştım...bu arada faceden ekledim cnm..kabul edersin...

halidem bravo valla bence çok iyi yapıyorsun böyle davranabiliyorsan. bence hiç idrar testi yapma canım. benim adetimin üzerinden 6 gün geçmiş olmasına ve aynı akşam kan tahlilim 3000 küsür olmasına rağmen idrar testinde yine bile ikinci çizgi ilki kadar koyu renk değildi. testin kalitesine göre çok değişiyor. bence yanıltır hiç uğraşma çıkmaz yada silik çıkar üzülürsün. o yüzden bir gün daha sabret kan testine güven canım. bu arada kacinci gun transferi oldu senin? 3 tanenin tutma şansı iyi olur inşallah. 3 dondurulmuş olması da ayrı bir güvence tabi. inşallah onlara gerek kalmaz ama yine de içini rahatlatmak için iyi olur.

bu arada bende eklerim faceten seni. mesaj da gönderirim.

gülincim halidemin arkadaşlarından seni de bulursam eklerim seni de face de görüşürüz inşallah

ama siz yine de burada adımı kullanmazsanız sevinirim. burada momi olarak kalabilirim. zemuszemus

kızlar bende 6,5 yıllık evliyim.bi problem olmamasına rağmen bebeğimiz olmadı.şahin beye başladık.bugün ilaçlara başlıyoruz inş.ama korkularımda var.tranfer adetin 14,.günümü oluyor gidiş hat nasıl .cevaplarsanız sevinirim

canım yaşım 24,ben beklemek istemiyorum,sadece paylaşmak istedim,olcak olsa şahin bey söylerdi gibi geliyo,aşılama şansım yok şuanda bikaçtane sperm var çünkü..
bence beklemenin anlamı yok,
sizden teselli bekliyorum galiba,bugün gidemedim yarın başlıyorum inşallah tedaviye dua edin banada..

canım ben beklemek istemiyorum,anne olmk istiyorum sanlarsınız sizde..
hiçbişey hissetmiyorum şun inşallah tedavim hayırlı olur,okadar tuhafım ki,hazır olmak yada olmamak nasıl oluyo bilmiyorum ama,tedavi için 1ay bile beklemek istemiyorum..

meybie hayırlı olsun tedavn,bende yarın başlıyorum inşallah,adetin 21 gününde başlıyacağıs.uzun protokolmuş
sana hangi ilacı verdi,benimde tam bilgim yok ama paylaşalım gel..

meybi tedavin hayırlı olsun..ş. bey şimdiye kadar gittiğim dr ların en cana yakını en tecrübelisi diyebilirim..tabiiki burda biraz allahada bırakmak gerekiyor...ama ben ş. beye çok güveniyorum..başta moral çok önemli ve ben ondan o morali fazlasıyla aldım..
gülgüzeli o zaman sen ş. beye devam cnm..sperm çok az mış...ş. bey böyle birşey mümkün olsaydı söylerdi cnm..stressiz olarak tedavin hayırlı olsun şimdiden cnm...

momicim bnm 3. gün transfreiydi biri 8 hücreli diğer ikisi bölünme aşamasındaymış 1. kaliteymiş hepsi geri 18 yumoş kalmıştı ama 3ünü dondurdular

halide ben ümitliyim senden ..hadi bakalım yaa..çarşambaya ne kaldı???
kızlar şu alttan muayene ne zaman sona ericek...???bilen yazabilirmi???bebeğe bir zarar olmuyo dimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…