Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

justin.....o alttan muayeneleri ben sormuştum ş.beye......3 aylık olana kadar demişti.(tabii ben 3 aya kadar eremedimde)...ve zararının hiç olmadığını,aksine faydası olduğunu söylemişti.....bebeğin 12.ci haftaya kadar gelişimi o muayeneyle daha iyi takip ediliyormuş.......ama sen momiyle,dilkalmana sor yinede......

hayırlı olsun meybie tedavin, umarım tedavin güzel gider ve bir n önce bebeğine kvuşursun :))

bluesuu ben gelmişim sen çıkmışsın :) kaçırdım yine seni,hazır bilgisayarı kapmışsın oğlundan..neyse yrın akşam inşallah....
o alttan muayeneler hamilelikte devam ediyor mu? ben hiç sevemedim vallahi....

halidem çarşamba senden de güzel haberlerini bekliyoruz.....

yok hayır ben henüz merkez hakkında karar veremedim soranusu yada acıbademi düşünüyorum sen murat beyin hastasımısın

meybie hayırlı olsun tedavn,bende yarın başlıyorum inşallah,adetin 21 gününde başlıyacağıs.uzun protokolmuş
sana hangi ilacı verdi,benimde tam bilgim yok ama paylaşalım gel..

cnm sağol.senide tedavin hayırlı olsun..valla cnmm şuan hiç biri aklımda deil eve gidince yazarım ilaçları..

kızlar o kadar şaşkınım kii ne oluyor ne bitiyor farkında değilim.dün akşam ilk iğnemi vuruldum.salı günü gene gidicez ama neden gidicez onu bile anlamadım:S

cnmm ben kasım ayında tüp tedavisi oldum ş. beyde ama negatif sonuç aldım..ama hemn ertsi ay kendiliğinden hamile kaldım..ilaçların etkisi birkaç ay sürebiliyormuş..o sebepten kalmış olabilirim..
peki senin uzun protokolmü kısamı???

aay çok sevindim canım..hayırlısı olsun .bebeğini sağlıkla kucağına al inş.benim ki kısa protokol cnm..

saol cnm..kısa protokolü çok iyi bilmiyorum ama belki salı çağarma sebepleri e2 ni ölçmek için kan alıcaklardır...o yüzden olabilir...

selam kislar.bugün ilaclarmi aldm yarn lucrine baslyrm,dolaba koydm onu,digerlrni oda sicaklgna koydum.bde soguk zincir ürünü war onu buzluga koy ddi eczaci,ama posette buzluga koymayn dye yaziyo siz naptınz peki?

selam kislar.bugün ilaclarmi aldm yarn lucrine baslyrm,dolaba koydm onu,digerlrni oda sicaklgna koydum.bde soguk zincir ürünü war onu buzluga koy ddi eczaci,ama posette buzluga koymayn dye yaziyo siz naptınz peki?

gülgüzeli hadi bakalım iğneye başlıyorsun...sana lucrin dışında hangi ilacı verdi ş. bey?
ben lucrini dolaba koymadım,eczacı oda sıcaklığında kalsın dedi.ama purogonla pregly'i dolaba koydum...

canim ins.güsel sonuclr alrz,ilaclar ayni,hemsire lucrini dolaba koy ddı,eczaci soguk zincir ürünüde werdi nyse o. Buzluga koy ddi,ama posetnde buzluga koymayn yaziyo anlamadm yaa blen yokmu?↲
P.tesi aricm hemsireyi,sahinbey buyüzden aranmas ki..

bak şimdi benimde içime kurt düştü...bende lucrini dolaba mı koyaydım.ama bana öyle bişey demedi hemşire..kızlar birzdan gelir belki onlar daha net bilirler...

gülgüzeli hemen ara bence tam sor..bizde baştan oda sıcaklığı demişti ayşegül hnm..ama bizim ev iyi ısındığı için sorduk o zaman dolaba koyun demişlerdi..şu zincir ürünü nedir onu anlamadım yanlız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…