Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Kızlar karlı bir Bursa sabahından hepinize sıcacık bir günaydın.....nasılsınız?...Aman kendinize bu havalarda çok dikkat edin,üşütmeyin...

Latarte canım çok sevindim kalp atışlarını gördüğüne...ınşallah hep böyle devam edecek ve bebeğini kucağına alacaksın.....Aman moralini bozma,hep kendine telkin et canım...Şahin bey 3 aylık olana kadar alttan bakıyor us.ile...O yüzden karnımdan niye bakılmıyor diye düşünme canım...

Bugün inşallah büyük gün olacak...Halidem testi kocaelinde mi yaptıracaksın?Bizi lütfen habersiz bırakma ve senden güzel haberler almak için dua ediyorum...ınşallah hakkında ne hayırlısı ise o haberi alırız senden canım...

Yarencim,

canım balık yağı hapından hiç korkma. sıvı olarak değil yumuşak kapsül yani hap olarak aldım ben. benim gibi 3 arkadaşım daha kullandı. hepimiz bebek bekliyoruz şu anda. :) kilo falan yapmıyor. Solgar'ınki iyi.

bu arada keten tohumunu da taze taze çekip çorbalarına, salatalara yakıştırdığın her yere ekleyebilirsin. çünkü onda da omega3-6 var bol. onlar da lazım.

kırmızı etten de nolur uzak dur. endoyu tetikleyen en başta gıda bu maalesef. bir süre bebek uğruna yemeyivereceksin artık Şeniz

dilkalman selam naber?

şeker yüklemesini yaptırdın mı? ben herhahlde haftaya salı gideceğim kontrole... o gün yapılır diye düşünüyorum.

kızlar bursadan hrkese selam bebişlerimle beraber tabiDD gözümüz aydın bende katıldım hamişlere:)))değerim 233.2:)))şubat 20 ilk kontrol var:)))

halidem gözün aydın :teytey: :teytey: :teytey:

gözümüz aydın canım hadi bakalım kontrol gününe kadar dikkat et kendine. 9 ay boyunca kalsın minişin seninle. sağlıkla gelsin kucağına. hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlat olsun inşallah.

halidemmm canım gözün aydınnnn insallah sag salim bebelerini kucagına alırsın insss canımmmm hobbaaaa süper bir haberrrr darısı basıma inssss

halidem......canım gözünaydın.........ALLAH ,sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin......çoooooook sevindim yaaaaaa........ikizler geliyor galiba........

bluee momi elgiz hepinize çok teşekkür ederim kızlar hep yanımdaydınız çok teşekkğür ederim sizlere inş cnm darısı tüm isteyenlerin başına:))

halidem çok sevindim oyy ne guzel haberler alıyoruz Şenizoleyyy.... işte budur aman Dıkkat et..
camasd regli olmuşsun allahım çok sevındım inşallah başaracaksın guzel arkadaşım hepimiz başaracağızŞeniz

kızlar hepinize ayrı ayrı Teşekkür Ederim..Dilkalmancım içime su serptin inan çok saol..

kızlar bursadan hrkese selam bebişlerimle beraber tabiDD gözümüz aydın bende katıldım hamişlere:)))değerim 233.2:)))şubat 20 ilk kontrol var:)))

haiidem gözün aydın :) çok mutlu oldum; allah 9 ayın sonunda sağlıklı,sıhhatli kucağına almayı nasip etsin :)) ayyy ne güzel hamişlerimiz artıyor...darısı bizlerin başına...

inşallah latarte, tedavi sürecinde olan,tedaviye başlyacaklara da nasip etsin bu güzel duyguları yaşamayı...hamiş sayılarımız arttıkça bizlerede moral oluyor...şu an çok mutlu ve rahatım :)

derya selam canim

nasil senin ikizler.... uykulariniz duzene girmeye basladi mi biraz biraz?

kızlar geldim kontrolden.rahim duvarı biraz kalınmış.bugünde 10 mg lucrin vurun bakalım,yarın tekrar muayene edelim dedi şahin bey.birde yarın e2 testi yapılacakmış.yarın 12'de randevum var,bakalım?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…