Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

şu andada pek iyi değilim.........ama güline olan bana olacağını hiç sanmıyorum....daha regliye çok var....hemen başdönmsi falan olmaz......

aman bilmiyorum hiç yaşamadığım için :) ma filimlerde hemen başları dönüyor,mideleri bulanıyor ya ondan dediydim....

bende istiyorum kombineyi,çok seviyorum gideyim seyredeyim...ggerçi bursa seyircisi biraz ateşli ama olsun..eşimde bursa taraftarına bayılıyor..maçı bırakıp tribünü seyrediyor gittiğimizde :))

İnşallah canım keçi boynuzu pekmezi içiyor arı poleniyle bal karısımıda yiyor.şu an eşimde bende sigara kullanmıyoruz esim bırakalı 6 ben bırakalı 3 ay oldu çok fazla üstüne düşmüyoruz zaten herşeyin hayırlısı olsun sadece bu ara biraz gündeme geldi bu konu öyle bi araştıralım dedik

tabii canım araştırmanız iyi,en azından karar verdiğinizde kafanızda daha net belirir,doktorlar hakkında bilginiz olur...hakkınızda hayırlı olsun...umarım tedaviye gerek kalmaz :)

tşk ederim canımm...zamanla öğrenicem sanırım:)
peki kızlar salı günü giderken buzdolabındaki diğer ilaçlarıda götürecekmiyiz acaba?onlarmı arayıp şu ilaca başlayın falan dicek:S

Son düzenleme:
Yarencim, hoşgeldin canım. geçmiş olsun çok demek açık ameliyat gerekmiş. hayırlısı olsun temizlenmiş ya en iyisi o.

ama bak sana ne diyeceğim. bence çok önemli. doktor da 6 ay kendiniz deneyin demiş ya beslenmene dikkat et olur mu. endo yu ve çikolata kistlerini tetikleyen yiyeceklerden uzak dur ki yeniden oluşmasın. oluşumunu yavaşlatan veya engelleyen yiyecekleri bol ye ki hamile kalırsan bebek kolay tutunsun.

bu konu ile ilgili başlık açmıştım endometriozis ve beslenme diye. detayları için oraya bakabilirsin.

ana hatları ile dikkat edeceğin şeyler. kırmızı et, şeker, kimyasal, koruyucu içeren hazır gıdalar, beyaz unlu gıdalardan olabildiğince uzak dur. mutlaka ama mutlaka hemen omega-3 yani balık yağı hapına başla her gün bir tane al. proteini balık yiyecek al. bir de yeşil yapraklı sebzelerle beslen ve bol bol meyve ye olur mu...
inşallah seninde meleğin gelir kendiğinden.

gülincim daha dur. mide bulantıların devam ederse 3.5-4 aya kadar peynir ekmek yemekten bıkacağın daha çok zamanın olacak canım benim.

ama arada bastıracak başka şeyler de deneyebilirsin. tuzsuz lebebi, galeta, meyve vb. bana iyi geliyordu. sende bulursun inşallah ağzının tadına göre birşeyler.

unutmadan haşlanmış veya fırınlanmış patates ve yoğurtta bastırıyordu

Son düzenleme:
blue cnm hayırdır niye oldu şimdi durup dururken bu baş dönmeleri...neyse aklıma bişeyler geliyo ama hayır olsun diyelim....
momi cnm sen nasılsın..güzel anne...ben işte dediğim gibi bulantılarla meşgulüm ama olsun napalım..ömür boyu sürcek değil yaaa...
halidecim stresin aman artmasın..herşey olacağına varıyo..heyecan yapınca sonuç değişmiyo diyorum ama tabiiki elde değil....
özlemcim sen nasılsın cnm...burdasın galibaa....adetinden haber yokmuuuu...

iyiyim gülin ne olsun, adetime gelince tatlı krizim başladığına göre gecenin ilerleyen saatleri yada sabah gelir diye tahmin ediyorum :)
çarşambada kontrole giderim sanırım :)
bluesuu hakkında bende senle aynı şeyi düşünüyorum ama bilemem :) inşallah öyledir...

haklısın stres yaptım biraz sanırım :) kırmızılar gecikince....

haletrn acıbademde tüp bebek fiyatı 3950 tl (ocak itibariyle) ilaçlar hariç..ilaçlar 1150 tl tuttu...
aşılama ben kasımda yaptırdım 841 tl idi ama ocakta zamlanmıştır. ilaçlar hariçti.ilaçlarımda 335 tl tutmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…