- Konu Sahibi handan1976
-
- #6.421
şu andada pek iyi değilim.........ama güline olan bana olacağını hiç sanmıyorum....daha regliye çok var....hemen başdönmsi falan olmaz......
rica ederiz,umarım en kıs zamanda bebişini kucağına alırsın...belki yaza kadar kendiliğinden kalırsın belli mi olur? ama sakın bebeğe çok odaklanırsan olacağı varsa da olmuyor...biraz rahat olmak gerekiyor...bu arada eşine keçi boynuzu kürü yada pekmezi yedir,havuç suyu içir içine braz zeytinyağı katıp içir...birde sebze ve balık ağırlıklı beslenin...tabii sigara kullanıyorsanız bırakmaya çalışın yada en azından azaltın :))
İnşallah canım keçi boynuzu pekmezi içiyor arı poleniyle bal karısımıda yiyor.şu an eşimde bende sigara kullanmıyoruz esim bırakalı 6 ben bırakalı 3 ay oldu çok fazla üstüne düşmüyoruz zaten herşeyin hayırlısı olsun sadece bu ara biraz gündeme geldi bu konu öyle bi araştıralım dedik
meybie arkadaşım kısa protokolde her 2-3 günde bir gitmenin sebebi her seferinde yumurtalıkta oluşan yumurtaları ve rahim kalınlığını gözlemek...Ona göre yapılan iğne dozlarında değişmeler yada ilave ilaçlar devreye giriyor...merak etme yanlış bir çağrılma yok canım..Tedavin hayırlı olsun...
yediğimden tat almak istiyorum yaa..bak şimdi içim yine kazınmaya başladı..gönlüme göre birşey bulamıyorum çünkü gönlümde birşey yok...peynir kaşar ekmek yemekten de bıktım artık..karnım kazınıyorsa arkası öğürtüdür kesin..mutfağa gideyimde dolabı bir karıştırayım bakalım..belki istediğim bişi çıkar...bilmiyorumkismile
kızlar slm nasılsınız?momicim sen nasılsın cnm:? büyük güne az kaldı:)) heyecan yapmaya başladım :))
hamişler..........momi,dilkalman ve justin.......sizler nasılsınız........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?