Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

özlemcim ben çıkıyorum..bugün bursadaydım ben ev gezmesi bide...yasemin parkta...iki gün yol yapınca yoruldum galiba...ben yatayım cnm..iyi geceler sizede....

canasd cok sagol verdigin bilgiler için Allah sanada banada bu topikteki herkezede hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

iyi geceler canım...yyat dinlen yorulmuşsndur tabii,ne de olsa artık iki canlısın :))
tatlı rüyalar...

canasd cok sagol verdigin bilgiler için Allah sanada banada bu topikteki herkezede hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

rica ederim ne demek,sormak istedğin başka şeyler olursa bilgim dahilinde her zaman yanıtlarım canım...
allah bu yolda yürüyen,tedavi gören herkese yardımcısı olsun...

kıslar araştırırken biyerde okdum,lucrini ben adet olana kadar kullanılacak biliyodum,preglyn ve Puregon adetken başlancak sanırım ama lucrinede devammış öylemi??
kaç iğne vuracağız yanii,yardımcı olursanız sevinirimm..

geldim dr.dan üstten yine olmadı vajinalden gördü şükürler olsun rabbime duyduk kalp atışlarını gördük sevinçten ağladım hıçkıra hıçkıra Allahım hepimiz sağlıklı hayırlı kucaklarımıza nasip etsin hamıle kalmak isteyenlere de tez zamanda nasip etsin rabbim..
çok korkttum..rahmım hala ters

la tarte canımm hoşgeldin,çoook sevndim yaaa Alla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla..
darısı bizim başlımısa bzede dua et,hamilelerin duası kabul olurmu..
üstte sorum var bakarmısın?

la tarte canımm hoşgeldin,çoook sevndim yaaa Alla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla..
darısı bizim başlımısa bzede dua et,hamilelerin duası kabul olurmu..
üstte sorum var bakarmısın?

etmemmi bitanem hep ediyorum dua..
benimki kısa protokoldü 5 gün puregon 187.5mg vuruldum ama bildiğim kadarıyla lucrin adetliyken kesilip puregon yada megona başlanıyor ikisi aynı anda olmuyor diye biliyorum tez zamanda sende hamile kaldığını duy inşallah benım 10 yumujrtadan 1tane kaliteli çıktı ve o da tutundu sorunlu geçiyor ama asla ve asla umutlarınıza kaybetmeyin ...Ben sizlere umut oluyum iki hücreliydi şans az diye okuyordum rabbime şükürler olsun ..

gülgüzeli ....3.cü iğnendesin ha.....hayırlısı olsun inşallah........soruna gelince,malesef cevaplıyamicam....benimkiler hep kısa protokoldü.......

canım hadi gözün aydın gözümüz aydın. sıkı sıkı tutunsun meleğin 9 ay bırakmasın hiç anneciğini inşallah...
habersiz bırakma canım bizi olur mu. :CüvCüv:

gülgüzeli canım lucrini çatlama iğnesi yapılana kadar yani tedavin boyunca puregonlarla beraber kullanacaksın. o senin kendi hormonlarını üretmeni ve yumurta gelişimini bozmasını engelliyor. puregonlar geliştirecek yumoşları. olduklarında da çatlama iğnesi vurulacaksın. tamam mı canım....

la tarte hayırlısı olsun cnmm.ne mutlu rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasib etsiin.inş darısı olmayanların başına...benimde 5.günüm yumurta keselerim asimetrikmiş..umarım önemli değildir..allahım hiç birimizin emeklerini boşa çıkartmasın..

teşekkürler canım ...allah razı olsun .. tavsiyelerine dikkat etmeye çalışıcam ..balık yağı hapını yazmışsın canım ... kilo yapmasından korkuyorum sen kullandınmı??ah bide bilsen eti nasıl severim ama yapıcak tek şey fedakarlık olsunda hayırlısıyla kiloyada sebzeyede razıyım...
evet canım kurtuldum çok şükür....en önemliside ağrı kesicileri bıraktım 4 aydır midem mahvolmuştu..inş canım bizede 6 ay süre verildi .. umarım mutlu son olur..şimdilik ağrısız günlerin tadını çıkarıcam.:)

canım benim bende açık ameliyattan çok korkuyodum ama çok rahat geçti şükür ..1 gece yattım ertesi gün sonda çıkartıldıktan sonra yürümeye başladım.. boğazda gıcık ,öksürük ve gaz dışında ağrım sızım olmadı..2 gün sonrada taburcu oldum..1 hafta sonrada dikişler alındı oda çok basit bişey..ameliyat öncesinde ne kadar pozitif düşünürsen sonrasında da rahat edersin....ALLAH sanada kolaylık versin ..:1hug:

la tarte canım tebrik ederim ..ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
darısı bekleyen anne adaylarına..
camasd sağol canım sanada çok teşekkür ediyorum ..inş seninde herşey gönlünce olur.:1hug:

canım arkadaşım nete daha yeni girebildim,ve senin yazdıklarını şimdi okudum..inanılmaz sevindim..inan bende şu an ağlıyorum....bak demiştik sana gönlünü ferah tut diye,şimdi hiçbir olumsuz şey düşünme ve bu anlarının tadını çıkar..ve skın kendini yorma,bol bol dinlen...dualarımız seninle her zaman...allah 9 ayın sonunda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

bende regl oldum.bu yazıyı okuduğunda ben büyük ihtimalle şahin beyde kontrolde olacağım.artık puregonuma da başlayacağım kısmetse...bakalım umarım bana da güzel duygular yaşatmayı nasip etsin...

Son düzenleme:

gül güzeli,mominin dediği gibi uzun protokolde tedavi görürken lucrin çatlatma iğnesi yapılana kadar kullanılıyor...puregonda adetin 2. günü kontrole gittikten sonra başlanacakmış.preglyn ise çatlatma iğnesi zaten.en son onu vurulacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…