- Konu Sahibi handan1976
-
- #6.441
canasd cok sagol verdigin bilgiler için Allah sanada banada bu topikteki herkezede hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
la tarte canımm hoşgeldin,çoook sevndim yaaa Alla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla..
darısı bizim başlımısa bzede dua et,hamilelerin duası kabul olurmu..
üstte sorum var bakarmısın?
geldim dr.dan üstten yine olmadı vajinalden gördü şükürler olsun rabbime duyduk kalp atışlarını gördük sevinçten ağladım hıçkıra hıçkıra Allahım hepimiz sağlıklı hayırlı kucaklarımıza nasip etsin hamıle kalmak isteyenlere de tez zamanda nasip etsin rabbim..
çok korkttum..rahmım hala ters
kıslar araştırırken biyerde okdum,lucrini ben adet olana kadar kullanılacak biliyodum,preglyn ve Puregon adetken başlancak sanırım ama lucrinede devammış öylemi??
kaç iğne vuracağız yanii,yardımcı olursanız sevinirimm..
geldim dr.dan üstten yine olmadı vajinalden gördü şükürler olsun rabbime duyduk kalp atışlarını gördük sevinçten ağladım hıçkıra hıçkıra Allahım hepimiz sağlıklı hayırlı kucaklarımıza nasip etsin hamıle kalmak isteyenlere de tez zamanda nasip etsin rabbim..
teşekkürler canım ...allah razı olsun .. tavsiyelerine dikkat etmeye çalışıcam ..balık yağı hapını yazmışsın canım ... kilo yapmasından korkuyorum sen kullandınmı??ah bide bilsen eti nasıl severim ama yapıcak tek şey fedakarlık olsunda hayırlısıyla kiloyada sebzeyede razıyım...Yarencim, hoşgeldin canım. geçmiş olsun çok demek açık ameliyat gerekmiş. hayırlısı olsun temizlenmiş ya en iyisi o.
ama bak sana ne diyeceğim. bence çok önemli. doktor da 6 ay kendiniz deneyin demiş ya beslenmene dikkat et olur mu. endo yu ve çikolata kistlerini tetikleyen yiyeceklerden uzak dur ki yeniden oluşmasın. oluşumunu yavaşlatan veya engelleyen yiyecekleri bol ye ki hamile kalırsan bebek kolay tutunsun.
bu konu ile ilgili başlık açmıştım endometriozis ve beslenme diye. detayları için oraya bakabilirsin.
ana hatları ile dikkat edeceğin şeyler. kırmızı et, şeker, kimyasal, koruyucu içeren hazır gıdalar, beyaz unlu gıdalardan olabildiğince uzak dur. mutlaka ama mutlaka hemen omega-3 yani balık yağı hapına başla her gün bir tane al. proteini balık yiyecek al. bir de yeşil yapraklı sebzelerle beslen ve bol bol meyve ye olur mu...
inşallah seninde meleğin gelir kendiğinden.
evet canım kurtuldum çok şükür....en önemliside ağrı kesicileri bıraktım 4 aydır midem mahvolmuştu..inş canım bizede 6 ay süre verildi .. umarım mutlu son olur..şimdilik ağrısız günlerin tadını çıkarıcam.:)yarencim.....geçmiş olsun canım....kistlerinden kurtulmuşsun .....bu kist ameliyatını dayımın kızıda oldu,gürkan uncuya........gürkan uncu ameliyattan 6 ay sonra hamile kalbilirsin dedi ve 6.cı ayında hamile kaldı....şu anda doğumuna 4 hafta kaldı....inşallah seninde öyle olur.....
canım benim bende açık ameliyattan çok korkuyodum ama çok rahat geçti şükür ..1 gece yattım ertesi gün sonda çıkartıldıktan sonra yürümeye başladım.. boğazda gıcık ,öksürük ve gaz dışında ağrım sızım olmadı..2 gün sonrada taburcu oldum..1 hafta sonrada dikişler alındı oda çok basit bişey..ameliyat öncesinde ne kadar pozitif düşünürsen sonrasında da rahat edersin....ALLAH sanada kolaylık versin ..:1hug:yarencim çok geçmiş olsun arkadaşım bende 1 ay önce tüp bebek tedavisine başlamıştım ama tedavim iğnelerimin 5 ci günü iptal etti şahin bey yumurtalarımın gelişmediğini söyledi tekrar ameliyat olmam gerekmiş bu seferki açık ameliyat bende hatırlarsan çikolata kistleri vardı sağ ve solda beni başka bir dr yönlendirdi amelityat için şimdi ginera kullanıyorum daha sonrada ameliyat olucam ve ameliyatı yapıcak olan dr 6 ay suni menapoza sokucağını söyledi kistlerin tekrar oluşmaması için sonra tekrar tüp bebek tedavisine başlayacakmışım bilmiyorum canım sonum ne olur çok karamsar düşünmeye başladım allahtan hayırlısını dilemekten başka yapabilecek birşeyim yok açık ameliyat zormu ağrılımı kaçıncı gün ayağı kalka bildin
kıslar araştırırken biyerde okdum,lucrini ben adet olana kadar kullanılacak biliyodum,preglyn ve Puregon adetken başlancak sanırım ama lucrinede devammış öylemi??
kaç iğne vuracağız yanii,yardımcı olursanız sevinirimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?