Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

halidem gözün aydın..gözümüz aydın canım....Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....Senin için hangisi hayırlısı ise 1 ise 1,2 ise 2 bebiş gelsin...Ama değerin çok güzel,ikiz olabilir...Aman canım kendine dikkat et,ağır kaldırma,uzanma...Latarte ye dediğim gibi maydanoz,adaçayı,çörek otu gibi bazı bitkilerden uzak dur,şimdilik...

momim bende önümüzdeki hafta gideceğim Şahin beye..Herhalde o zaman şeker yüklemesi yapar...Bende şeker ölçüm cihazı var,arada bir açlık,yemekleri kaçırınca da tokluk şekerine bakıyorum...Değerlerim güzel çıkıyor ama glikoz yüklemesi olacağı için değerler biraz daha yüksek olabilir...ınşallah canım ikimizin de değerleri güzel çıkar da kafamıza birşey takılmaz..

camasdcım(özlemcim)çok aklını bulandırma..Yarın da git bakalım Şahin bey ne diyecek...ınşallah güzel olacak...

latarte canım,içine su serpilmesine,rahatlamana sevindim canım...Bildiğim birşey olursa yine yazarım yeter ki sen rahat ol....

kızlar geldim kontrolden.rahim duvarı biraz kalınmış.bugünde 10 mg lucrin vurun bakalım,yarın tekrar muayene edelim dedi şahin bey.birde yarın e2 testi yapılacakmış.yarın 12'de randevum var,bakalım?

özlemcim....o rahim duvarının durumunu ş.bey kontrol altına alıyor...sen merak etme.....ne kadarmışki şimdi?

Bluesuum geçmiş olsun canım...Kendine,yediklerine dikkat et canım...

dilkalman mesajını atlamışım canım......teşekkür ederim......yediklerime dikkat ediyorum (gerçi canım hiç birşey yemek istemiyor).....ben tedavilere başlayıncada böyle oluyorum.....canım hiç birşey yemek istemiyor....3 kilo veriyorum ........bugünlerde tedavi sürecini konuşmaya başladık eşimle,herhalde iştahım ondan kapandı...........sen nasılsın canım...... aşama ,aşama herşeyi atlattınız momiyle ikiniz....bir tek şeker yüklemeniz kaldı......onuda atlatıcaksiniz,hayırlısıyla......darısı bana ve tüm arkadaşlara olsun inşallah......

özlemcim....o rahim duvarının durumunu ş.bey kontrol altına alıyor...sen merak etme.....ne kadarmışki şimdi?

merhaba bluesuu,
şahin beye sadece biraz kalın dedi,kaç mm oldğunu söylemmedi.yarında bir bakalım.muhtamelen adetin ondan yoğun değildir dedi...

evet sanırım ...
sen nasılsın? bulantılar ne durumda?
bugüün eşimde beni şahin beye şikayet etti :) nasıl lucrin rahatsız etmiyor değil mi dedi? bende yok sadece ateş basması,iştahsızlık yaptı dedim..eşimde çook sinirli bugünlerde dedi :) şahin beyde yapar sinirlilik dedi :)

ayyy...ben otedvi sürecinde çok değişk biri oluyorum....sinirleniyorum,durp dururken ağlıyorum......bunların hepsi normalmiş.......vücudumuza verilen onca hormon yapıyormuş.......

bende aynen öyleyim..neredeyse eşime gözünün üstünde kaşın var diye kızıyorum..herşeye ağlıyorum hormonlar iste değiştiriyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…