Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

tamam canım...yazık kıyamam oğluna :)) yarın yine sohbet ederiz iyi geceler canım...oğluşuna da iyi eğlenceler o zaman :))

slm arkadaslar nasılsınız sayfanızı uzun zamandan berı tkıp edıyorum o kadar pozıtıf elektrık verıyosunzkı anlatamam tedavıye baslamama sebeb oldunuz bıdahakı ay tadevıye baslıyoruz ınsallhh..

sevgili serpil.....şimdiden tedavin hayırlı olsun........o pozitif elektriği sana verebilmişsek ne mutlu.......senin ilk denemenmi olucak?........şahin beydemi başlıyorsun??*kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar,
bugün kontrolüm vardı,herşey güzel.kan tahlilinde de sorun yoksa akşam 225 mg puregona başlarız dedi.biraz evvelde şirin hemşire arayıp hiçbir sorun yok,beklediğimiz gibi çıktı tahliliniz dedi :)
şimdi saat 20.30'da puregona başlıyorum ...

serpil tedavin şimdiden hayırlı olsun..allah emeklerini boşa çıkarmasın...nerede başlıyorsun bu arada tedaviye,şahin beyde mi,?

özlemcim ....şimdi aklımdan geçiyordun.......kontrol nasıl geçti diye......bak herşey yolunda.....çok sevindim....

insan ister istemez strese giriyor, bir sorun olacak mı diye? dün gece demiştin,bir sorun olmayacak,merak etme diye..haklı çıktın..şimdi rahatım artık :))
sen nasılsın? bilgisayarı kapmışsın :)

özlemcim....oh bu gece rahat bir uyku çekersin artık....insan gün gün,aşama aşama durumunun iyi olduğunu öğrenince rahatlıyor...

bluesuu buralardamısın daha?
ben biraz karnım aıktı, yemek yiyip geleyim,döndüğümde burada olursan sohbet ederiz...

evet ya....bilgisayarı kaptım....oğlum şu an test çözüyor....yarın deranede sınavı var....çalışıyor....bende arada kalkıp yanına gidiyorum....beraber test sonuçlarına bakıyoruz........aradada buraya göz atıyorum....

hadi bakalım,oğluna yarın ki sınavda başarılar diliyorum...zaten maşallah dersleri de iyiydi,sınavıda eminim iyi geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…