- Konu Sahibi handan1976
-
- #6.541
merhaba arkadaşlar,
bugün kontrolüm vardı,herşey güzel.kan tahlilinde de sorun yoksa akşam 225 mg puregona başlarız dedi.biraz evvelde şirin hemşire arayıp hiçbir sorun yok,beklediğimiz gibi çıktı tahliliniz dedi :)
şimdi saat 20.30'da puregona başlıyorum ...
sağolasın canım Allah dualarımısı kabul etsn inşallah..etmemmi bitanem hep ediyorum dua..
benimki kısa protokoldü 5 gün puregon 187.5mg vuruldum ama bildiğim kadarıyla lucrin adetliyken kesilip puregon yada megona başlanıyor ikisi aynı anda olmuyor diye biliyorum tez zamanda sende hamile kaldığını duy inşallah benım 10 yumujrtadan 1tane kaliteli çıktı ve o da tutundu sorunlu geçiyor ama asla ve asla umutlarınıza kaybetmeyin ...Ben sizlere umut oluyum iki hücreliydi şans az diye okuyordum rabbime şükürler olsun ..
yinede sağol canım,bak bugün 6.iğnemi vurulacağım zaman çabuk geçyo,inş.son iğnelerimisi vuruluyorusdur kıslar bizde la tarte gibi hamiş olurus:Saruboceq:gülgüzeli ....3.cü iğnendesin ha.....hayırlısı olsun inşallah........soruna gelince,malesef cevaplıyamicam....benimkiler hep kısa protokoldü.......
çok teşekkürler tatlım aydınlattın beni,hepi göbekten dimi ama canım?gülgüzeli canım lucrini çatlama iğnesi yapılana kadar yani tedavin boyunca puregonlarla beraber kullanacaksın. o senin kendi hormonlarını üretmeni ve yumurta gelişimini bozmasını engelliyor. puregonlar geliştirecek yumoşları. olduklarında da çatlama iğnesi vurulacaksın. tamam mı canım....
çok teşekkürler tatlım aydınlattın beni,hepi göbekten dimi ama canım?
olsun çoğu gitti azı kaldı:dance:
slm arkadaslar nasılsınız sayfanızı uzun zamandan berı tkıp edıyorum o kadar pozıtıf elektrık verıyosunzkı anlatamam tedavıye baslamama sebeb oldunuz bıdahakı ay tadevıye baslıyoruz ınsallhh..
selam kızlar iyi akşamlar nasılsınız hepinizi çok özledim gelemedim epeydr çok çok öpüyorum hepinizi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?