Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

seninde günler azalmaya başladı artık........bir bakmışsın yumoşlar toplanmış,sonrada transfer.......senin yumoşlar çok olur,çok döllenir....dondurulmayada kalır......

evet günler azalmaya başladı,bende de heyecan oluşmaya başladı yavaştan...ayy inşallah yumurtam çok olur,kaliteli de döllenir..bilmiyorum ki bazen yaşa bakmıyor bu yumurtalar..bakalım bende ne olacak..bende çok merak ediyorum :)

dün çok güzeldi ama bugün oturacak yer yoktu :)
gerçi 2 hasta aylin hanımın hastasıydı.bir tane yalavodan görüşmeye gelen vardı.bir hamile vardı :) tüp bebekle olmuş.aşılamaya başlamış çift vardı..birde yarın yumurtalaı toplanacak bayan vardı.onnun ismi de özlemdi :))
ama tüm bunlar benden önce girdi ve 45 dakikada boşaldı :)

ay bende neden soruyorum biliyormusun...?acaba şimdi bu sıralar biraz dahamı müsaittir......benin ilk ve son deneme yazındı.....çok yoğundu....benim transferin olcacaığnın akşamı 12 tane işlemi varmış ş.beyin.....gece 12 ye kadar sürmüş....sabahta benim transfer 9 daydı....benden öncede 2 işlem daha yapmış......ogün sakal traşı bile olmamıştı ve çok yorgundu..........aca şimdi bu sıralar dahamı iyi olur diye düşünüyorum...

ben geldim şimdi iğneden...iğnemi annemin komşusu yapıyor.hemşire kendisi,sakın sen yapmambana gel ben yaparım dedi.hergün ona gidiyorum bende :))

özlemcim bak o kadar telaşe yapman boşuna çıktı. ne güzel işte sonuçların iyiyse hayırlısı ile büyüsün bakalım yumoşlar.
tedavi sırasında herşeye canını sıkma biraz oluruna bırak elinden geleni yapıyorsun nasıl olsa sonrası nasip kısmet birazcık.

rahat rahat devam et inşallah... opuyorumnanaktan

sağolasın canım Allah dualarımısı kabul etsn inşallah..
gülgüzeli ....3.cü iğnendesin ha.....hayırlısı olsun inşallah........soruna gelince,malesef cevaplıyamicam....benimkiler hep kısa protokoldü.......
yinede sağol canım,bak bugün 6.iğnemi vurulacağım zaman çabuk geçyo,inş.son iğnelerimisi vuruluyorusdur kıslar bizde la tarte gibi hamiş olurus:Saruboceq:
çok teşekkürler tatlım aydınlattın beni,hepi göbekten dimi ama canım?
olsun çoğu gitti azı kaldı:dance:

çok teşekkürler tatlım aydınlattın beni,hepi göbekten dimi ama canım?
olsun çoğu gitti azı kaldı:dance:

canım lucrin ve puregonlar gobekten kendin yapıyorsun.
catlama ignesi yani preglyn miydi galiba oyledi o kalcadan. ben onu disarida yaptırmıştım.

kaydirigubbakcemile2

serpilcim hosgeldin. hayırlı olsun insallah tedavin. Rabbimden izin çıksında sağlıkla gelsin bebeğin kucağına.

gülgüzeli olsun canım lucrin bir iki gun degistirebiliyor bazen. meraklanma sakin... hayırlısı ile baslarsin insallah tedavine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…