Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar,nabersınız çok mutluyum çünkü istifra edıyorum hemde çok fena çok mutlu olmamın nedeni bebeğim için herşeye katlanırım yeterki sağlıklı olsun umarım o beslenıyordur sıvı tüketımım az ne yapabılırım camasd çok sevındım hadi hayırlısı..

LaTarte canım sıvı tüketimi önemli canım bizler iyiyiz ama sen ve bebeğinde iyi ol inşallah.
işi gücü boşver önemli olan bebeğinin sağlığı.

canım bol bol su içmeye çalış. yanına bir şişe bir de bardak al yudum yudum iç zorlanamadan olur mu

amaaaannnnn....ne güzel kızlar yaaa....momi,dilkalman göbişleri büyütüyorlar.....yeni hamişlerimiz,justin,la tarte,halide...mideleri bulanırmış....aman aman .......camasdla,gülgüzelide arkadan katılacak inşallah.....darısı bana olur inşallah....(tabii isteyen,tedaviye başlayacak olan herkese).........hamişler ne olur bizler içinde dua edin........

selam kızlar güneşli bir izmit günüden:)) içim kıpır kıpır valla kendimi dışarı atmak istiyorum:))) kahvaltımı yaptım ilaçlarımı aldım sizlere hbrler vermek için geçtim pc başına:))) ya hala inanamıorum ben hamileyim:))) darısı tüm isteyenlere inşallahhhhh:))) 20 sinde yine bursadayım ilk kontrol için allahım inşallah keseyi yada kesecikleri görürüz:)))

halidem hayırlısı olsun canım ..üzülme zorunu atlatmışsın.inş bebeğin kalp atışlarınıda göreceksinn.sonrada allahın izni ile kucağına alacaksın..artık darısı olmayanların başına..
dün benimde yumurtlar toplandı kızlar..önümüzdeki günlerde transferim olacak..inş bende halidem gibi momi ve diğer arkadaşlarım gibi burdan hamile olduğumu aykırırım..çok heyecanlıyımmm.allahım hepimizin yardımcısı olsunn..

kızlar selam...eşim yoktu annemde kaldım...nete giremedim o yüzden....eve geldiğimdede pc de problen çıktı...format falan atıldı..anca yazabiliyorum....halidecim inan çok sevindim..ama senin haberini daha önce blue yu arayıp aldım cnm..ama içime doğmuştu...tutucak bu kızın yaa diyorduk duyguyla birlikte...hamile olduğuna bir süre inanamazsın zaten..tadını çıkar her anının cnm...zemuszemus

letarte sanada çok sevindim cnm...aman ne olur kendine dikkat et...kalkma yat hep...tadını çıkar cnm...hayırlısıyla kucağınada almak nasip etsin rabbim...

özlemcim tedavin devam ediyomuş adet olmuşsun sevindim cnm..hadi şu furyaya sende katıl...bu aralar hamileler çoğalıyo cnm...
blue cnm sen nasılsın gerçi telefonda uzun uzun konuştuk ama burdan yazmayıda özlemişim....
momi ...dikalman...sizlerde iyisinizdir inşallah..geçmişi pek okuyamadım

saol gülinim ya dediğin gibi hala inanamıorum kalp atışlarını duymadanda inanamıcam sanırım:))) inanamıorum ya hamileyim anne olcam:)) allahım hayırlısıyla 9 ay sorunsuz geçsin alıyım bebişlerimi kucağıma:))):Saruboceq:

slm arkadaşlar, kaç gündür giremedim meraktan çatladım ..
neyseki halidemin güzel haberlerini almak çok mutlu etti..hayırlı olsun diyorum canım ..ALLAH sağ salim kucağınada almayı sevip koklamayı nasip etsin..

canım bende öyle yapmaya çalışıyorum hatta dün gece dr.umu aradı şurup verdi hala kritik dönemdeyim dualara ihtiyaçım var bugün çok az kanamam oldu inş.şu dönemleri atlatabilirim

bluesuu'mm amin canım hep dualarımdasınız .. inşallah hamile kalıp sorunsuz hamile geçirirsiniz
:lepi:aman canım kendine çok iyi Dikkat et ..bende haftaya tekrar kontrole gideceğim

letarte sanada çok sevindim cnm...aman ne olur kendine dikkat et...kalkma yat hep...tadını çıkar cnm...hayırlısıyla kucağınada almak nasip etsin rabbim...

bende çok sevindim bugünleride gördüm şükürler olsun sağlıklı hepimiz tamamını erdiririz

Hepinizi Öpüyorummmmm:asigim:

momim ,
paylaşımın için teşekkürler canım ,,madem kilo problemi yok hemen başlıyım ozaman ..umarım bende başarırım :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…