- Konu Sahibi handan1976
-
- #6.561
gülgüzeli olsun canım lucrin bir iki gun degistirebiliyor bazen. meraklanma sakin... hayırlısı ile baslarsin insallah tedavine
canım bende öyle yapmaya çalışıyorum hatta dün gece dr.umu aradı şurup verdi hala kritik dönemdeyim dualara ihtiyaçım var bugün çok az kanamam oldu inş.şu dönemleri atlatabilirimLaTarte canım sıvı tüketimi önemli canım bizler iyiyiz ama sen ve bebeğinde iyi ol inşallah.
işi gücü boşver önemli olan bebeğinin sağlığı.
canım bol bol su içmeye çalış. yanına bir şişe bir de bardak al yudum yudum iç zorlanamadan olur mu
bluesuu'mm amin canım hep dualarımdasınız .. inşallah hamile kalıp sorunsuz hamile geçirirsinizamaaaannnnn....ne güzel kızlar yaaa....momi,dilkalman göbişleri büyütüyorlar.....yeni hamişlerimiz,justin,la tarte,halide...mideleri bulanırmış....aman aman .......camasdla,gülgüzelide arkadan katılacak inşallah.....darısı bana olur inşallah....(tabii isteyen,tedaviye başlayacak olan herkese).........hamişler ne olur bizler içinde dua edin........
:lepi:aman canım kendine çok iyi Dikkat et ..bende haftaya tekrar kontrole gideceğimselam kızlar güneşli bir izmit günüden:)) içim kıpır kıpır valla kendimi dışarı atmak istiyorum:))) kahvaltımı yaptım ilaçlarımı aldım sizlere hbrler vermek için geçtim pc başına:))) ya hala inanamıorum ben hamileyim:))) darısı tüm isteyenlere inşallahhhhh:))) 20 sinde yine bursadayım ilk kontrol için allahım inşallah keseyi yada kesecikleri görürüz:)))
letarte sanada çok sevindim cnm...aman ne olur kendine dikkat et...kalkma yat hep...tadını çıkar cnm...hayırlısıyla kucağınada almak nasip etsin rabbim...
Yarencim,
canım balık yağı hapından hiç korkma. sıvı olarak değil yumuşak kapsül yani hap olarak aldım ben. benim gibi 3 arkadaşım daha kullandı. hepimiz bebek bekliyoruz şu anda. :) kilo falan yapmıyor. Solgar'ınki iyi.
bu arada keten tohumunu da taze taze çekip çorbalarına, salatalara yakıştırdığın her yere ekleyebilirsin. çünkü onda da omega3-6 var bol. onlar da lazım.
kırmızı etten de nolur uzak dur. endoyu tetikleyen en başta gıda bu maalesef. bir süre bebek uğruna yemeyivereceksin artık Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?