Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Kızlar bu akşam üye oldum KK ya.Çözmeye çalışıyorum henüz hata yaparsam kusuruma bakmayın lütfen.Hatta uyarırsanız çok sevinirim.Bende şahin beyin hastasıyım.Sizlerle konuşmak rahatlatacak beni çok kötüyüm.21 aralıkta transferim yapıldı; ikizlerim tuttu ancak düşük yaptım geçtiğimiz hafta.

kızlar mrb bende tüpbebek tedavisine başlıcam jinemedde teksen bey tedavi olanlar varmı jinemedde

sihirim çok üzüldüm cnm..tabiiki böyle bir deneyim yaşaman kötü olmuş...seni çok iyi anlıyorum ama bu herşeyin sonu değil cnm...zaman herşeyin ilacı..umudunu sakın yitirme cnm...

halidecim....bugünleri gördün ya....inşallah hayırlısıyla keseleride,kalp atışlarınında görürsün......

meybie...maşallah yumoşlar toplanmış bile....hadi hayırlısı olsun artık.....

hergün var cnm yaaa...yiyip çıkarıyorum...ama şuan moralim çok bozuk..kayınpederimi eşim acile götürdü bugün...tansiyonu 21 miş..kalbini zorluyormuş...bursa fakülteye sevkettiler...azönce ambulnsla götürdüler bursaya..yaşıda var..birşey olucak diye çok korkuyorum..içimde kötü bir his var inşallah doğru çıkmaz...

ayyy....yapma yaaaa......ALLAH şifalar versin......sende şu an benim durumumu yaşıyorsun.....telefonda anlatmıştım ya...ama kendini sakın bırakma,birtaraftanda karnındaki bebeğini düşün....

düşünüyorum tabii ama kayınpederim herkese biraz tersti ama bana hep nazik ve yakın davranmıştır...kızımada öyle...içim bir hoş oldu işte ne bileyim..

tabiikide insan çok üzülüyor....ben çok ağlamıştım hastalığında,vefatında.....benim kayınpederimde beni çok severdi....hastalığında yanında hep beni istemişti....birde onu dr.lara hep ben götürüyordum....hastalığıyla ilgili tek benim söylediklerime inanırdı....

sana anlatmıştımya....ilk hamileliğimin sonucundan bir gün önce dr,u arayıp kayınpederimin hastalığını söylemişti diye......ertesi günde hamile olduğumu öğrenmiştik.... ....ama eşim tabii çok üzgündü babası için.....o gün sonucu öğrenince çok mutlu olamamıştı bile....ayşegül hemşirede eşime niye çok sakisiniz, sevincinizi çok belli etmediniz demişti....sonra bende durumu anlatmıştım......oda babasını kanserden kaybetmiş ....o gün ayşegül hemşirede hem sevinciniz,hemde hüznünüz birbirine karıştı bugün demişti.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…