- Konu Sahibi handan1976
-
- #6.581
gülincim slm canım
Kızlar bu akşam üye oldum KK ya.Çözmeye çalışıyorum henüz hata yaparsam kusuruma bakmayın lütfen.Hatta uyarırsanız çok sevinirim.Bende şahin beyin hastasıyım.Sizlerle konuşmak rahatlatacak beni çok kötüyüm.21 aralıkta transferim yapıldı; ikizlerim tuttu ancak düşük yaptım geçtiğimiz hafta.
selam kızlar güneşli bir izmit günüden:)) içim kıpır kıpır valla kendimi dışarı atmak istiyorum:))) kahvaltımı yaptım ilaçlarımı aldım sizlere hbrler vermek için geçtim pc başına:))) ya hala inanamıorum ben hamileyim:))) darısı tüm isteyenlere inşallahhhhh:))) 20 sinde yine bursadayım ilk kontrol için allahım inşallah keseyi yada kesecikleri görürüz:)))
halidem hayırlısı olsun canım ..üzülme zorunu atlatmışsın.inş bebeğin kalp atışlarınıda göreceksinn.sonrada allahın izni ile kucağına alacaksın..artık darısı olmayanların başına..
dün benimde yumurtlar toplandı kızlar..önümüzdeki günlerde transferim olacak..inş bende halidem gibi momi ve diğer arkadaşlarım gibi burdan hamile olduğumu aykırırım..çok heyecanlıyımmm.allahım hepimizin yardımcısı olsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?