Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

oğlum oğlum bu tatilde çok yoğundu......ancak 3 gün boştu.........neyse yine kıyamadık,dağa çıkalım hafta sonu dedik,ama istemedi....sanki oda bize tavır yaptı........

biz geçen hafta pazar günü çıkalım dedik o kadar yollar kalabalıktıki tıkanmış..geri dönmüştük..

sihirim....aramıza hoşgeldin.........ilk denemenmiydi???? malesef senin yaşadıklarını bende yaşadım......ALLAH sabır versin....insan çok kötü oluyor...ama zaman herşeyin ilacı.......

aslında günübirlik yorucu oluyo..biz aslında 4 aile teleferikle çıkıcaktık ama o gün rüzgar var diye çalıştırmamışlar..mecbur karadan gidelim dedik ama boşuboşuna yol çektik..sonra eşim bari yolda biryerlerde duralım çocuklar bari biraz kar oynasınlar dedi..ama arkadaşlar çok üşümüşler mecnur uyum sağladık tekrar bursaya indik..yani uludağa gidiyoruz tabiiki soğuk olucak bunu bilmiyormuyduk sanki...ama ses çıkarmadık napalım...giyinmişler incecik tabii üşürler...

biz teleferikle hiç çıkmadık bugüne kadar....... kardeşimler çıkmışlar onlarda iki aile........onlarda günübirlik teleferikle çıkarız artık hep diyorlar....

evet görüşmeye karar verdim.......şu anki düşüncelerimden vazgeçmezsem o güne kadar bayağı bi açık ve net görüşmeyi düşünüyorum.....

9. haftanın içindeyim cnm..perşembe 9 biticek 10 giricem..biran önce geçsin zaman istiyorum şu bulantılarım bitsin diye...

daha halen kafamda binbir düşünce.....ne yapmalıyım????? diye......sen maaşallah haftaları saymaya başladın.(senin adına çok seviniyorum)!!!!!!!!

kız bak ne dicem...şurda bir ay önce biz burda nelerden bahsediyorduk şimdi benim hamileliğimden bahsediyoruz değilmi..bir bakıcaz burda seninde hamileliğinden bahsedicez.. çok yakın zamanda hemde içime doğuyo...opuyorumnanaktan

sen git tam olarak ş. beyle görüş..kafana yatmazsa ona göre karar ver cnm..burda senin içine sinmesi önemli...ş. beyin dediği başka yollar nelermiş bakalım???onunda bildiğği bişeyler vardır elbet...

inşallah canım....dediğin gibi olur........kaydirigubbakcemile5

çok düşünme cnm yaa...biliyorum zor ama...bak aynı senin gibi sebepsiz infertilite olan bir arkadaşta tüp yaptırıcakken doğaldan hamile kalmış...senin pisikolojik tarafı yüksek cnm yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…