Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

akşam rüyamda 5 aylık hamileymişim gördüm kendimi..... çok seviniyorum.karnımı okşuyorum....sonradan birden kasıklarıma ağrı giriyor.aman Allahım budamı düşecek yoksa diyorum,uyanıyorum......

yok anam yaaaaa.....ben doğal yoldan falan kalamam.......bu ayki adette başladı bugün sinyal vermeye......bıktım o adeti görmeye.......(ama ALLAH başka keder vermesin)....

zaten eşimede diyorum yaptıracaksak yaptıralım madem...ne olacaksa olsun....ALLAH bize yeniden evlat nasip ettiyse görücez,etmediyse göremicez..........ve ondan sonrada tamamen bu işleri bırakalım yoksa benim psikolojim artık kaldırmicak daha fazlasını ,diyorum.....

sen tabii şimdi hamilede kalsan hep tedirgin olucaksın..baksana rüyanda bile sevinemiyorsun..tersi olucak cnm tersi ...görürsün bak...hem niye kalamazmışsın doğaldan???birşey söyliyeyimmi ben kaldıysam herkes kalır...

benim gerçekten ümidim yok......korunmayalı nerdeyse 9-10 sene olucak.......niye o 3 senede korunduysak......kendime çok sinir oluyorum o korunma olayım aklıma gelince.....

aman sorma bende eşimle evlendiğimde 29 dum..belkide yumurtalarım iyiydi o zaman..bizde korunduk..ama herşey nasip cnm yaa...bizim başka bir arkadaşında 10 senedir olmuyordu..onlarda artık bırakmışlar istemeyi..ama tüp falan denedilermi bilmiyorum..oda doğldan kaldı..iki hafta önce bir oğlu oldu...neyse sen inanma genede hiç olmadık zamanda çıksın süpriz yapsın..öylesi daha güzel oluyo..

benim psikolojimi bozan durum oğlumun her gün ,anne kardeşim olsun diye yine dr.a gidecekmisiniz ?demesi.......ayyy içim parçalanıyor ya......

3 akşamdır oğlum her gece bize yatmaya,gece boyunca zaman geçirmeye bir akşam bir yeğenimi,bir akşam bir yeğenimi çağırıyor......ayyy,insanın evde kardeşi olması ne kadar güzel ya.......hiç canım sıkılmıyor diyor.....

eet seni kamçılayan oğlunun isteği..şimdi inada binmiş gibi istiyorsun dimi..inşallah bu sabrının karşılığını ikiz bebeklerle alırsın cnm yaa...ama en yakın zamanda başla ...senin güzel haberini duyacağıma eminim...

inşallah canım,inşallah ALLAH en kısa zamanda oğluma kardeş,yada kardeşler verir..........bazen öyle bir inadım tutuyor,eşime diyorum doğurana kadar yaptıracağım.......

gülin o gün seninle tel.de konuşunca bana çok iyi geldin ya......böyle hemen tedaviye başlayasım geldi.......biz seninle 2-3 günde bir görüşelim bari.....

senin cnn sıkkın olduğu zaman çaldır beni ararım seni gerçekten...insan konuşarak bunalımını atıyo...herşey güzel olucak inan bana..çok dua ediyorum sizler için...

ikizler deyince aklıma gweldi....benim ilk tedavimle birlikte 10 yaşındaki oğluna kardeş yapmak için tedaviye başlayan bi eczacı bayan vardı....beraber başlamıştık...onunkiler ikiz tutmuştu.....bir gün aklıma geldi sordum selime hemşireye o bayan o zaman doğum yapmış....şimdi çocukları yaşına yaklaşmıştır.......inşallah benimde olur bir gün.....

onun tuttuysa senin neden tutmasın cnm yaaa...ümitsiz olma sakın...bu sefer hamileliğin devamda edicek inşallah...

bir ara bende giremiyordum nete hatırlıyormusun???kayınvaldem hastanedeyken ...aslında içimdende gelmiyordu çünkü çok moralim bozuluyordu..sadece bu topiğe biraz yazıp çıkıyordum..çok okuma çok araştırmada..gerçi araştırdığın kadar araştırdın sende benim gibi ama...bu tür şeylerden uzak dur..hatta biz bile başka şeylerden bahsedelim..seninlede öyle yapıyorduk yaa..havadan sudan..kafamdan atmıştım ..bak bana iyi geldi sonum iyi oldu seninde olucak inşallah...

bende tedaviden sonra 3 gün gecikmeyle karadenizde samsunda adet olmuştum..demiştim geldi benim kırmızılar..meğerse ileride hamileliğimin başlangıç tarihi kabul edilecekmiş..şimdi düşününce tuhaf oluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…