Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kardeşim geldi eskşehirden ara tatile,onla vakit geçirdim...ben bugün 4. puregonumu vuruldum.yarım 1 de kontrolüm var. elimde 2 kutu puregon kaldı.bakalım şahin bey ne diyecek...
sen de görüşmeye karar vermişsin,çok sevindim..yalnız şu başka yöntemler işini anlamadım ben

yarınki kontrolde senin yumoşlar boy gösterirler artık herhalde.......ya benin başka yöntemler derken düşüklerle ilgili yapılacak başka yöntemler........benim tedavi sürecime değişik tedavilerde eklenecekte onlar canım......

görüşme derkenbu ay başlamak için değil.....acıbademde haftaya oğlumun 6 aylık göz muayenesi varda......birde ortodontiye götürmem lazımda....gitmişken bende ş.beyle bir görüşeyim diyorum.......aklıma takılan bazı şeyler varda....

anladım canım,hayırlısı olsun..bakalım ne diyecek şahin bey senin için...
benim içinde umarım yumoşlar görülür...hiç belirti yok gibi

aşılama sırasında 4-5 tane oluşmuştu diye hatırıyorum...yumurta rezervin var mı bilmiyorum...şahin beye de çok sormak,öğrenmek stemiyorum açıkçası..sonra çok kurcalıyorum..bilmeyince kurcalayacak bişeyde olmuyor :)

bu ay sonumu olur,yoksa martın ilk haftası mı olur..ben tam bilemedim...
ama eşim benden daha çok inanıyor,rüyasında bile ikiz kız çocuk görmüş dün...
dedim çok olacak diyede şartlama,kısmet dedim...olacak olacak diyor..bakalım...

bende akşam kendim gördüm 5 aylık hamileymişim,ama sancılarım başlamış gördüm.....yani rüyamda bile sonunu olumsuz görüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…