Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bende akşam kendim gördüm 5 aylık hamileymişim,ama sancılarım başlamış gördüm.....yani rüyamda bile sonunu olumsuz görüyorum....

canım ya kıyamam ben sana ama rüyalar tersi çıkar derler...inşallah güzel bir hamilelik yaşayacaksın hayırlısıyla....

canım bence sen hamile olsan da o kadar çok olumsuzluk yaşamışın ki,rahat olamayacaksın...rüyalarında bile olusuz görüyorsun..bu tamamen psikolojik...eminim....(ayyy bir anda kendimi doktor sandım )
ben inanıyorum çok kısa bir zaman sonra hamilelik haberini alacağız seninde....

iyiyim canım ya sizler nasılsınız bende düşünüyorum asılama mı tüp mü yapsam diye biliyorum yasın genc daha diyeceksiniz ama insan bi an önce olsun istiyo

evet canım ....bu psikolojiyide kesinlikle atamam herhalde......herşeyin hayırlısı ALLAHTAN.......

kızlar ben çıkmak zorundayım...saat 2 olmuş.....yarın oğluşu okula uğurlamak için erken kalkmak zorundayım...eee tabii yatatğada yatınca uyumam 1 saati buluyor,bazende geçiyor.....sonrada sabaha karşı uyuduğumdan zor kalkıyorum........

evet canım ....bu psikolojiyide kesinlikle atamam herhalde......herşeyin hayırlısı ALLAHTAN.......

kolay şeyler değil tabiii yaşadığın....ama sürekli böyle olacak anlamında değil bu...bu sefer farklı bir tedavi uygulanacakmış zaten sana,herşey daha güzel olacak...dediğin gibi herşeyin hayırlısı ALLAHTAN..

tamam canım iyi geceler,tatlı rüyalar sana...olumsuzluklar rüyalarına bile girmesin...

özlemcim yarın gece biraz daha erken gelmeye çalış....gelebilirsen....daha çok sohbet ederiz....bırakması zor geliyor ama.........iyigeceler.......

tamam canım erken gelirim yarın akşam...söz :)
bende kaçarım artık zaten..aklın kalmaz senin de hem :))

ben başka bir topicte sperm analizinizi gördüm de,yanlış mı aklımda kalmış diye sorduydum...
sanırım en son yaptırdığınız testte 17 milyon çıkmıştı..bu nedenle 1 kez aşılama deneyebilirsiniz.bizimde sperm sayımız buna benzer,şahin bey aşılama yaptı 1 kez...
bence nisan - mayıs gibi düşünüyorsun..doktorlarla birön görüşme yapın eşinle...bilgi alın,görüşlerini alın..nerede tedavi olacağınıza karar verin..sanırım 1 kez aşılama yapın der çoğu doktor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…