Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

canım normal yolla hamile kalmıyorsan tüplerin tıkalı da olabilir, o yüzden rahim filmi isteniyor...tüplerin tıkalıysa senin eğer,doğal yolla hamile kalamazsın ve ayrıca aşılama da yapılmıyor...

sihirim....aramıza hoşgeldin.........ilk denemenmiydi???? malesef senin yaşadıklarını bende yaşadım......ALLAH sabır versin....insan çok kötü oluyor...ama zaman herşeyin ilacı.......

bluesuu.. teşekkür ederim.ilk değildi.ikinci tüp bebek vede bir aşılama yaptırmıştım.ilk tüp bebek denemesini yine bursada ama başka bir merkezde denemiştik.kabus gibi bi denemeydi.sonra şahin beye geçtik herşey çok iyi gitmişti, ikizler diye çok sevinmiştim.olmadı kısmet değilmiş.aynı şeyleri yaşayan çok insan varmış önce bana ilkmişim gibi gelmişti, bundan sonrada hep böyle olcak sandım ama yavaş yavaş rahatlıyorum.
sende aynı şeyleri yaşadığını yazmışsın,şimdi bebişinmi var çok sevinirim bunu duyarsam.gece girmişsiniz keşke girip sizlerle tanışsaydım ama kendimi toplamaya çalışıyorum.Hiç bişeye kanalize olamıyorum hayatımın anlamını kaybetmiş gibi hissediyorum.Çok yazdm kısa kessem iyi olcak galibaa.sa.s

sihirim....selam........buraya ne kadar çok yazmak istersen yaz........çünkü burda herkes aynı kaderi paylaşıyor......seni bizden başka kimse anlayamaz.......biz genelde geceleri sohbet ediyoruz,bir kaç arkadaş...senide bekleriz........benim bebeğe gelince malesef henüz olmadı...olması içinde elimden geleni yapmaya çalışıyorum....ama benim 13 yaşında bir oğlum var....biz ona kardeş yapmaya uğraşıyoruz....çok kardeş istiyor......ama inşallah ALLAHIN izniylede çabaladığımız sürecede olur diye düşünüyorum....taabiikide takdir ALLAHTAN...

bluesuu.. merhaba.. sıkmıyorumdur seni inşallah.hem çok sevindim senn adına hemde üzüldüm en azından bitane yaavrun var ancak ALLAH en yakın zamanda bitane daha nasip etsin ve tüm evlat isteyenlerede.bende akşamları gircem size sorcak çok sorum var.bu hafta genetikten sonuç gelcek çok korkuyorum bide parça kalmış bende çarşamba şahin hocaya gitcem inşallah parça gitmiştir bidaha kürtaj olmak istemiyorum yeni tedavimi geciktircek diye endişeleniyorum.

sihirim slm.....hayır beni hiç sıkmıyorsun.....sorduğun her soruyada hiç sıkılmadan cevap veririm..........senin hamileliğin kaç haftalıktı? kürtajı şahin beymi yaptıda parça kaldı?......benim düşüklerden sonra ALLAHA şükür hiç parça kalmadı........genetik sonucunda inşallah güzel çıkar........

bluesuu.. teşekkür ederim.eşim bu akşam bayağı rahatlamış gördüm seni dedi.galiba buraya girmek rahatlattı.evet kürtajımı şahin bey yaptı.kötü olduklarını 8. haftadan 3 gün almıştılar öğrendiğimizde.şahin bey bi hafta bekleyelim düşsünler dedi ama eşim çok kötü oldu canlancaklarını falan idda etmeye başladı ve 2 gün sonra kürtajımı yaptı şahin bey.bir hafta sonra kontrole çağırdı gidincede sorun olduğunu öğrendik.ilaç kullanıyorum.ilaçtan sonra düşükte yaptım ama yine parça vardı gittiğimizde şimdi çarşamba gitcez yine.kürtajdan sonra ne kadar belemekiyiz acaba herkez bana kızıyo rahat bırak üstüne gitme olcağı varsa olur diyolar ancak ben yapamıyorum.anlayamazlar beni nasıl bırakayım nereye kadar bırakayım.öööööf ya doğruyu bi bilsek dimi ne güzel olurdu.s

sihirim evet buraya girmek insana iyi geliyor......benim hamileliklerimde 8 haftalıktı,ama ben kürtaj olmadım....ilki ani bir kanamayla oldu....ikincisindede banada şahin bey bekliyelim dedi,sonra ilaç verdi ilaçla düşük yaptım..........ALLAH inşallah sanada,banada bir daha böyle acılar yaşat masın....

bluesuu sen iki kezmi düşük yaptın çok üzüldüm ALLAH kimselere yaşatmasın.ayşegül hemşire varya oda bizim gibi 8. haftada iki kez düşük yapmış ama şimdi kızı varmış.olabiliyo demekki böyle şeyler bu gün biraz siteyi kurcaladımda ne kötü şeyler yaşayanlar var.bizler şükretmeliyiz ALLAHA.20. haftada çift baş tek vicut olduğu için bebeğini aldırmak zorunda olan birini okudum çok üzüldüm.ALLAH bizlri korusun ona binlerce şükür olsun yakında bebeklerimizede kavuşuruz inşallah

evet ya iki kez düşük,3.cü denemedede kimyasal gebelik yaşadım......bakalım 4.cü denemede ne olucak.......tabiiki beterin beteri var...hiç bir zaman isyan etmemeliyiz.....bugünümüze şükürler olsun....

sihirim buraya yeni üye olduğun için bilmiyor olabilirsin.......benim yazdığımı hemen görmen için sayfa değiştirip tekrar o sayfaya gelmen gerekiyor....yoksa benim yazdığımı hemen göremezsin.....

evet bilmiyodum bluesuu.sağol.sende çok kötü şeyler yaşamışsın ve iyi olanın yanına kadar gelmişsin. aydınlığa az kalmış yani 4. de herşey daha iyi olcak ve oğluşun kardeşine kavuşcak.yakındamı başlıyosun 4. denemene

bursa tüp bebek merkezinde yapıldı ama çok kötü bi denemeydi.bahsetmek bile istemiyorum.bursada tüp bebek sadece şahin beyde yapılır gibi geliyo bana.ondan öncede jinemed de muratla 1 aylık bi tedavim oldu oda rezaletti.aşılamamda pembe mavide oldu.senin için sevindim zaman gözümüzü açıp kapayana kadar geçiyo.az kalmış.bende toparlanıp en yakın zamanda başlarım belki.bu arada bundan önceki tedavin ne zamandı nekadar beklediniz.ne kadar beklenmeli bi fikrin varmı.üstüne gitmemelimiyim gerçekten

sihirim yaşın kaç ? bu tüp bebek tedvilerinde yaşın çok önemi var.....ben şahin beye başlayalı 2 yıl oldu nerdeyse....baştan bana aşılama yapıldı....onda hamilelik oluşmadı......6 ay sonra tüpe geçtim ve 3 denemeyide 1 yıl içinde yaptırdım....ama bu kez kendimi hemen hazır hissedemedim ve aradaki zaman 7 ay olmuş olucak....diğerlerini 3 ay arayla yaptırmıştım........

gülin pembe mavideki senin dr.un kimdi.....?benim oğlumun zamanındaki dr.umda şu an orda......benim zamanımda konurun dr.uydu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…