Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ben pek iyi değilim..biraz bakıp çıkıcam...midem herzamanki gibi..cnm sütlaç istedi..annemlerdeydik yemekte...eşim hemen gidip süt aldı..annemde yazık yaptı..bir kase yedim ama 10 dakka sonra hepsi geri çıktı..yazık anneme o kadarda uğraştı kadın:kedi:

şimdi jimerde çalışıyo jale hn var geçen sene pembe mavideydi 2009 mart sonu o yaptı.2009 temmuzda ilk denemem yapıldı.şahin beylede ağustosta başladık ancak bi türlü olmadı ve aralığa kadar bekledik.yaşım nisanda 27 olcak eşimde 32 oluyo yarın 3,5 yıllık evliyim.kızlar sizin sohbetinizi bölmüyorum dimi.balıklama daldım aranıza yalnışlıklar yaparsam lütfen uyarın

benim dr.umda lale erbildi......oğlumun dr.u.......30 yaşındaykende niye olmuyor çocuğumuz diye gittiğim yine konurun dr.u nevin özsaraç vardı...bana ilk tüpü öneren dr.......

sihirim senin yaşın daha genç.....ama yinede insan bir an önce olsun istiyor tabii....birde çok yaklaşmışsın sen....şahin bey zaten eğer çarşamba bir sorun görmezse hemen başlayabiliriz der sana.....

lale erbilede bir kere muayene olmuştum..nilgün hnm yoktu o yumurtalarıma bakmıştı...benli bir kadın diye hatırlıyorum...

lale,nevin,nedret,ismail bunların çok iyi doktor olduğu söyleniyo.giden arkadaşlarım var ama hepsi normal yolla hamiş olabiliyolar benim karnım ve belim çok kötü ağrımaya başladı. inşallah hayırlı olur çarşamba için ben çıkıyorum bluesuu bu gün benle uğraştığın için sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…