Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?Sohbetleriniz çok güzel,bende bu saatlerde sizleri okuyup iyi olduğunuz haberlerini alıyorum....

Yeni arkadaşlar gelmiş,hepinizin tedavileri hayırlı olsun inşallah....Size bir tavsiyem var,lütfen bazı şeyleri çok irdelemeyin...Ne kadar çok irdelerseniz kafanız o kadar çok karışıyor,moraliniz daha kolay bozulabiliyor,inşallah Allahım hayırlısı ile bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin...

Gülincim geçmiş olsun kayınpederine...Allahım şifa versin,yeni torununu sağlıkla kucağına alsın inşallah....

Bluesuum canım sen nasılsın?..Yavaş yavaş tedaviyi düşünmeye başladın galiba.... ama canım yeni arkadaşlara dediğim gibi ne olur çok düşünme,çok irdeleme olur mu tatlım?Bak bana ben çok meraklı bir insanımdır ama tedavim sırasında en ufak bir değerimi bile sormadım..(Hiç bir E2 değerimi bilmiyorum,rahim kalınlığını hiç sormadım,yumurta sayısını da Şahin bey söylüyordu)..Bak rüyalarına bile olumsuz yansıyor...Bu seferki tedavinle bebeğine kavuşacaksın inşallah,hep öyle düşün....Tamam mı canım?

Özlemcim senin kontrol nasıl geçti?Yumurtalarını görebildiniz mi?Sanıyorum Toplanan yumurtaların çok olacak(ınşallah kaliteli de olacaklar)...Belki yada büyük ihtimalle dondurabilirsiniz de,en azından ikinci,üçüncü bebek için iyi olur..Tabii ilkinde ikizleri bulursan 3.bebek olur...ınşallah Allahım gönlüne göre versin,eşinin rüyası gerçek olsun...

Momim nerelerdesin?Nasılsın?....Bugün Şahin beye gidecektin galiba...Kontrol nasıl geçti,kızımız büyümüş mü?Bu arada bebeğin kilosunu söylüyor mu Şahin bey?

saol dikalmancım....kayınpederim iyiymiş büyük ihtimalle yarın çıkıcak hastaneden...eee sen nasılsın bakalım..minik kızımız nasıllar..momiyle fazla uğramıyorsunuz valla..özletmeyin kendinizi...

iyim canım ...sen nasılsın?....ya evet yeni bir tedaviye başlamaya çalışıyorum ama....kafam hiç rahat değil......bende ilk 2 denememde senin dediğin gibi hiç bir şeyimi sormadım,irdelemedim.....rahattımda....ama sanırım 4.cü tedavi öyle olmayacak ,ister istemez birşeyleri sorup,öğrenmeliyim....çünkü baştan olacak tedavi sürecini beynime yerleştirip olumlu düşünmeliyimki o zaman tedaviye başlayabileyim..........inşallahta dediğin gibi bu seferki tedavimde bebeğime kavuşurum.........opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…