Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

merhaba kızlar...
sizleri merak ettirdiğim için kusuruma bakmayın...
dün kontrolüm vardı,sonrasında da anneciğimle çarşı pazar gezmesi yaptım..
akşam eve geldiğimde ise mide bulantısı,karın ağrısı çok olduğu için yatarak dinlendim.şimdi ise biraz ateş var
kontrolde şahin bey hiçbir şey demedi,bende sormadım...ama ultrosonda çok yumurta çıkmadı gibi geldi...
soramadım da,şimdi yumurta oluşmamış derse diye...gerçi bir yumurtayı ölçtüğünü biliyorum...e2 testimi yaptırdım.ayşegül hemşire akşama doğru aradı..değerlerimn norma olduğunu,perşembe kontrole gelmemi söyledi.ilacın dozunda da bir artış olmadı...bu telefondan sonra herşeyin normal olduğunu anladım...
herşeyi bilmek mi iyi bilmemek mi iyi bilemedim aslında...ama şimdi merak ediyorum....
artık perşembe günü sorarım sanırım...

inşallah dediğin gibi olur dilkalman...çok olmasından ziyade kaliteli olsun 3-4 tane olsun bana yeter....inşallah tedavnin sonu güzel olur...

ya benim aklımada geldi ama bu annesinde herhalde diye...ama bugün bu saate kadar gelmeyince merak ettim....neyse demekki herşey yolunda.......

iyim vallahi....bugün bende sabahtan beri evde yoktum.....gitmeden bi sana baktım.....yoktun....şimdi eve gelince bir bakim dedim....

ben yukarı da yazdığım gibi bişey sormadım şahin beye,kendiside bişey demedi...
ben giyinirken eşimle konuştu....bende sormadım..iyi mi ettim bilmiyorum....

bende hastayım..ağrılarım azaldı ama ateşim düşse daha iyi olucam...
tedaviyi de çok düşünmemeye çalışıyorum..yalnız sona yaklaştıkça biraz daha tedirgin olmaya başlıyorum sanırım

ben yukarı da yazdığım gibi bişey sormadım şahin beye,kendiside bişey demedi...
ben giyinirken eşimle konuştu....bende sormadım..iyi mi ettim bilmiyorum....

canım sorun olsaydı söylerdi zaten......yumurta sayısınada takılma çok fazla....kaliteli olsunda gerisini boşver....

üşütmüşüm sanırım,dün gezerken yağmur yedim üzerime..sanırım ondan...şimdi vitamin takviyeleriyle iyi olmaya çalışıyorum...bol bol dinleniyorum..

eğer büyümelerinde sorun olsaydı,ilaç dozuda arttırılırdı.....

bende zaten telefonda dozajı aynı alın dediklernden sonra rahatladım...
sayının çok olması çok önemli değil tabii ki,kaliteli 2-3 tane olsun bana yeter..
tabii çok olursa da seviniriz :)

tamam canım ben buralardayım şimdilik..
..sen ye yemeğini gel.....görüşürüz...

tamam blue gece girebilirsem sohbet ederiz..kendine iyi bak...görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…