Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

olsun başlasın cnm..bunların karşılığını alırsınız inşallah..valla biz aldık bak..bende sinir olup eşimin eline götürüyordum havuçsularını....

ya birde şöyle düşün tamam kolay değil ama karşılığını ya bu sefer alıcaksan dimi yaaa???varya insan üzüldüğü zamanlara acıyor..sende öyle olucaksın ileride..kendimi boşuna yıpratmışım diceksin...

benim eşim de ...canım kıyamam ben ona....hiç hatırlatmadan gidiyor içiyor pekmezini sabah,akşam.......sanki ilacıymış gibi....

inşallah dediğin gibi olur....çünkü bundan sonraki yıkımda kendime zor gelirim...... bu akşamda eşimede aynısını söyledim...

valla benim eşim o konularda lakayıttı..hep benim dürtmem gerekiyordu..sinir oluyordum...iyi yine bak eşin ne güzel kendi içiyormuş...ya birde havuç suyuda içsin yaaa..

gerçi şimdiden başlattım ama daha reflü ilaçlarını kullanıyor,birde bugün çok öksürüyordu dr.a çıktı,oda antibiyotk vermiş,onları kullanacak.......bakalım işe yararmı bilmem....

aaa ne çabuk sohbet ettiniz?
havucun içine muhakkak zeytinyağı dökmeyi unutma...
evde tekim,çok sıkıldım yatmaktan

yarar yarar sen gönlünü ferah tut...
yıkım filan olmayacak bu tedavin,ben inanıyorum... göreceksin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…