Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

seyrettim özlemcim..iyi olduğuna sevindim..ya b bluee ben sizin hiç birşeyiniz yok diye hatırlıyorum..valla kafayı sıyırmaya başladım...

aman yaa benim eşimin ilk 4 milyondu yaa..dünyamız yıkılmıştı..pembemavide olmuştu o...eşim orayı hiç sevmemişti zaten..

gülincim....bizim oğlumuzda tedaviyle oldu.....eşim klomen kullanmıştı.....3.cü ayında hamile kalmıştım.....biz yine öyle olucak diye oğlumdan sonra korunduk....şimdide olmuyor....

havucun içinde bir madde varmış ismini unuttum,zeytinyağı dmlatınca aktif hale geliyormuş.bu maddede sperm hareketliğini arttırıyormuş..makaleyi bulursam gönderrim sana da...

evet boşa gidiyor........gittiğimiz 4 dr.da bunun tedavisi yok ameliyat dediler...ama bu ameliyatta 40 yaş üstü işe yaramıyormuş........ş.beyde böyle dedi.......biz o zaman başladık tüpe....

ben hergün uyguluyorum havucu :) tadı güzel olunca hemen yutuveriyor :)
ne demek blue...benimde bu sefer seninle ilgili güzel hislerim var...çok inanıyorum....

geçenlerde bir evli arkadaşlarımız tartışmışlardı neredeyse ayrılıyotrlardı ama baya vukuat olmuştu..iki hafta önce falan...sonra eşim korkmuş bebeğe bişi olucak diye...çünkü ben çok araya girmiştim...sonra eve geldik dedi bana..banane yaa dedi..onlar kocada bulurlar karıda bulurlar ama biz birdaha bebek bulamayabiliriz..ben bidaha içemem öle havuçsuyu falan dedi...varya nasıl güldüm..bıkmış garibim oda haklı tabii...

bugün bir ahpabıma bebek alışverişine gittik....beni çağırdı dün...bugünde gttik birşeyler aldık....çok güzel şeyler var....orda hep içimden dua ettim....ALLAHIM inşallah bende bu alışverişi yaparım diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…