Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

41 kere okuyorsun....ama hergün bir tane.....hiç aksatmadan......adet oluncada senin yerine bir kişi okuyor.....sonunda 3 gün oruç tutuyorsun....

buraya çok girmesem de fb dan öyle bir durumda bana msj atabilirsin camasd... blue sen de justin ile haber gönderirsin canım :)

41 gün boyunca hergün bir tane okuyosun cnm...meryem suresini...bittiği günün ertesi nde hemen 3 gün oruç tutuyorsun...adet olduğundada duayı başkası senin yerine okuyo...ben rahman ve fetih surelerinide okumuştum..momi demişti...bir tilavet secdesini unutmayın....

kızlar sağ olun bende okucam ihtiyacı olan haber versin bende yerinize okuyabilirim.hatta oda olmasa okutabilirim

kızlar eet ben hiç adet olmıyacağım için kontigarantiyim size...nben okuyabilirim adetliyken siz...
salı günü gidicem canım bi aksilik olmazsa..bluee...

duygu ...sen meryem suresini okumuşmuydun ilk denemende....????

hmmmm zor sordun :) hayır canım ben o zaman daha çok tıpa inanıyordum :) Şahin bey "kısmet" deyince aldım tokatımı... kuran okumayı bilmiyorum, türkçe kuran ısmarladım şimdi kitapçıma geldiğinde başlıycam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…