Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

blue...slm.benim nette sorun var çok ağır çalışıyo.yazılarım gelmiyoo.genetik hala gelmedi.kanamamda durmadı.bu sabah soluğu yine ş.beyde aldık adamda sıkıldı artık valla.bu gün hele düşükten daha fazla kanamam oldu tedavim bu gidişle hiç başlamıcak gibi geliyo bana artık sizin tedavilerle heycanlancam napalım sabırla beklicem

merhaba bende şahin beye gidiyorum 1kere denedik olmadı mart ayında yenden tekrar başlıyacagız

vuslatyolcusu merhaba...sende bizdensin ha...şahin beyin hastalarından......mart ayında yaptıracağın tedavi şimdiden hayırlı olsun....bende martta başlıyorum ama tüp bebek tedavimde nisanda olucak......kaydirigubbakcemile5

benimde net yavaşladı kusura bakmayın geriden geliyorum sohbete...
valla blue heyecan var vallahi...sabah bakalım nasıl olacağım :)

sihirim.....ay neden durmadı senin o kanaman yahu......ş.bey ne diyor...?

bu sabah görüştük.ultrasonda parça gözükmüyo,kürtajada almak istemiyo.1-2 gün takip et ve devam ederse tekrar küçük bi işlem yapcaz dedi.adet kanamasıyla karıştırmamak için bekletiyo

camasad.....slm . yarın yumoşlar hakkında hemen bilgi yaz bize bende heycanla bekliyorum.belki ş.beye gelirim yarın keşke senide görebilsem .ama herşey güzel olsunda sen bilgilerini beize ilet canım.

yazarım eve dönünce hemen merak etmeyin....ş.beye gelirsen beklerim tabii...
,gerçi ben nerede ve nasıl olurum bilmiyorum ama....bende heyecaanlıyım hemde çoook...
seninde genetik sonucun gelmemiş daha..umarım kısa zamanda gelir...sende bizde meraktan kurtulmuş oluruz..ve tabii güzel gelir sonuçlar inşallah...

sihirim....peki böyle durumda olanlar varmıymış sordunmu?...benimki yoğun şekilde 1 hafta sürüyordu....sonra leke tarzında 10.cu günde bitiyordu.......bütün düşüklerimde böyle oldu...

teşekkür ederim kızlar , sizle konuştukça zaman daha kolay geçiyo sanki.yeni tedavi haberleri,sonuçlar falan derken.
camasd...senin tedavin pozitif olcak.ben sanki ş. beyle yaptırıpda kimsenin negatif olamazmış gibi hissediyorum.sakin ol herşey güzel olcak.

teşekkürler canım,dularımız hep birbirimiz için zaten....sanırım senden 2-3 gün sonra da ben sonucumu öğrenirim...hayırlısı hepimiz için...

heycan olması normal canım....ama korkulacakta hiç bir şey yok......yarın inşallah güzel,kaliteli yumoşlar toplar ş.bey.....

inşallah kaliteli yumoşlar toplanır ve inşallah ş.bey hastanededir...çünkü sormadım ben :)
umarım bir süprizle karşılaşmam :)

kızlar kusura bakmayın.net te sorun var kopuyo .
hiç sormak aklıma gelmedi canım ya.keşke sorsaydım şimdi aklıma takıldı
bir hafta bekleyelim düşmezlerse kürtaj demişti 4 gün sonra falan ben korkunca kürtaj oldum

korkma canım ş.bey bu gün bile işlem için hastanedeydi.yumurta toplama işlemi en güzel olanı benim için ben tarnsferde daha stresli oluyorum.ne güzel yarın yumoşların hakkında güzel haberler alcan.heycan yooooooookkkkkkkkkk

yok yok korku yok değişik bir duygu var,azcık heyecan :)
transferde büyük ihtimal bende stresli olurum; çünkü sıkışık olma durumu bende zaten stres yaratıyor şimdiden...dayanamadığım şeylerden biri çünkü....:kedi:

sihirim benim 1.cisi çok yoğun bir kanamayla(hatta yerlere kadar) başlamıştı düşüğüm....hemen gittik ş.beye....oda baktı ...düşük başlamış dedi....neyse o gece hasyanede kaldım....eğer yarın parça kalırsa kürtaj yaparım demişti....2.cisinde muayenede anladı düşeceğini....bana da 1 hafta bekliyelim dedi....bekledik.....sonra bende kürtaj olmakistedim...yine aynı ağrıları acıları çekmek istemiyorum dedim....ş.beyde tamam ben hemen yaparım ama sonuçta rahime yapılan bir operasyon bunuda söyliyeyim dedi......eşimde yaptırmayalım ,acı çekiyorsun ama böylesi daha iyise yine katlan canım dedi....neyse kürtaj yaptırmadık...ş.beyde bana ilaç verdi ve öyle düşük yaptırdı......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…