- Konu Sahibi handan1976
-
- #7.221
merhaba bende şahin beye gidiyorum 1kere denedik olmadı mart ayında yenden tekrar başlıyacagız
merhaba bende şahin beye gidiyorum 1kere denedik olmadı mart ayında yenden tekrar başlıyacagız
İnşallah mart ayında güzel haberler verirsin bize canım...
Merhaba kızlar 6 aydır şahin bey'in hastasıyım 2,5 yıldan beri hamile kalmaya çalışıyorum fakat olmuyor12 şubatta yani 2 gün önce 1. aşılamam oldu 15 günlük uzun bir bekleyiş başladı benim için fakat bu sabahtan beri akıntı şeklinde hafif kanama gelmeye başladı ve ardından lekelenmeye bıraktı şuan durdu.Endişelendim ve Şahin beyi aradım herhangibir korkulacak bişey olmadığını normal seyrinde gittiğini söyledi.Çok stresliyim Allahım herkese hayırlısını versin inşallah.. eyvahedigeldismile
ruyen....hayırlı olsun...umarım sonucun pozitif çıkar.sende biliyosundur kanama olsada sonuç pozitif çıkabiliyo.rahatlatmaya çalış kendini
merhaba
çok kafana takma, umarım test gününde güzel haberler verirsin bize..
sen rahat ol,çok düşünmemeye çalış...test günün ne zaman?
ben aşılamada çok stres yapmıştım,ne olursen yapma..
kızlar herkes sevgililer günümüzü kutlamış...bende herkes adına teşekkür ediyorum........ALLAH hepimize sevgililerimizle ve ayrıca küçük sevgililerimizle bir ömürboyu sağlık.sıhhat,mutluluk içinde yaşamayı nasip etsin.......
hoşbulduk canım....güzeldi,seninki? herhalde yarına moral olsun diye eşin jestler yapmıştır.......
yok canım benim aşılama tutmadı.şimdi tüp bebek denemesindeyiz.yarın yumurtalarım toplanacak...bakalım..kısmet...
biz aşılamada çok doğru bir zaman ayarlayamadık,eşim çok yoğundu,ben çok stresliydim..birde aşılama istemiyordum..ş.bey deneyelim bir kez diyince ikna oldum..hatta çok zor ikna oldum :)
ama sen bize kısmetse güzel haberlerini vereceksin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?