Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

merhaba bende şahin beye gidiyorum 1kere denedik olmadı mart ayında yenden tekrar başlıyacagız

İnşallah mart ayında güzel haberler verirsin bize canım...
Merhaba kızlar 6 aydır şahin bey'in hastasıyım 2,5 yıldan beri hamile kalmaya çalışıyorum fakat olmuyor 12 şubatta yani 2 gün önce 1. aşılamam oldu 15 günlük uzun bir bekleyiş başladı benim için fakat bu sabahtan beri akıntı şeklinde hafif kanama gelmeye başladı ve ardından lekelenmeye bıraktı şuan durdu.Endişelendim ve Şahin beyi aradım herhangibir korkulacak bişey olmadığını normal seyrinde gittiğini söyledi.Çok stresliyim Allahım herkese hayırlısını versin inşallah.. eyvahedigeldismile

ruyen....hayırlı olsun...umarım sonucun pozitif çıkar.sende biliyosundur kanama olsada sonuç pozitif çıkabiliyo.rahatlatmaya çalış kendini

merhaba
çok kafana takma, umarım test gününde güzel haberler verirsin bize..
sen rahat ol,çok düşünmemeye çalış...test günün ne zaman?
ben aşılamada çok stres yapmıştım,ne olursen yapma..

ruyen....hayırlı olsun...umarım sonucun pozitif çıkar.sende biliyosundur kanama olsada sonuç pozitif çıkabiliyo.rahatlatmaya çalış kendini

İnşallah canım :CüvCüv: aslında kendimi kötüyede alıştırdım ama bu sabah kanı görünce boşuna kürek salladık zannettim ve çok üzüldüm mafoldumben şahin beyde %20 şans olduğunu ve çok olumluya hazırlama dedi ama artık 15 gün sonra anlıyacağız ....

27 şubatta kan testi yapmamı istedi ama ondan önce 20 şubatta yine bir kan testi yapılacak Progenteron adında gebeliğin başlamasını ve sürmesini sağlayan progesteron ayrıca gebelikte öbür hormonlarla birlikte meme dokusunu geliştiriyormuş ve bu dokuyu doğum sonrasında süt salgılamaya hazır duruma getiriyormuş.

bende yaptırmıştım canım, umarım güzel sonuçlar verirsin bize...ama stres,sıkıntıdan uzak dur benden tavsiye :)

umarım güzel haberler verebilirim canım :Saruboceq: Bu arada umarım senin ki olumlu olmuştur? Şuanda ki durumun nedir?

yok canım benim aşılama tutmadı.şimdi tüp bebek denemesindeyiz.yarın yumurtalarım toplanacak...bakalım..kısmet...
biz aşılamada çok doğru bir zaman ayarlayamadık,eşim çok yoğundu,ben çok stresliydim..birde aşılama istemiyordum..ş.bey deneyelim bir kez diyince ikna oldum..hatta çok zor ikna oldum :)
ama sen bize kısmetse güzel haberlerini vereceksin....

kızlar herkes sevgililer günümüzü kutlamış...bende herkes adına teşekkür ediyorum........ALLAH hepimize sevgililerimizle ve ayrıca küçük sevgililerimizle bir ömürboyu sağlık.sıhhat,mutluluk içinde yaşamayı nasip etsin.......

amiinnn canım,inşallah :))

camasad.....slm . yarın yumoşlar hakkında hemen bilgi yaz bize bende heycanla bekliyorum.belki ş.beye gelirim yarın keşke senide görebilsem .ama herşey güzel olsunda sen bilgilerini beize ilet canım.

Hayırlısı olur inşallah canım senin için dua ediceğim inşallah en yakın sürede hamiş kalırısın :) yumurtalar toplandıktan 3-4 gün sonra sanırım transferler olucak dimi? Allahım senin için en hayırlısı versin inşallah güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz.
:ecrin_bebek:
inşallah bende verebilirim :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…