Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

ben transferde ş.beyi maf ettim adam zorla koydu resmen.çünkü çok fazla sıkışık girdim.çok sıkıştırma kendini görülebiliyo öyle çoka gerek yok,ben bidaha asla içmem okadar suyu.ş.bey en sonunda boşalttı zaten dayanamayınca

valla hiç uykum yok blue...birazdan umarım gelir :))
eşimde dedi yat artık..dedim nasıl olsa yarın uyuyacağım...

amannn...o transfer anındaki sıkışık olma anı....benimde 2 sindede boşaltmıştı .ş bey......3.cüsünde dedim...zaten boşaltıyor demekki ben fazla içiyorum suyu dedim....ve kendimi bu kez iyi hazırladım...tam normal olmuş....

blue... ben bilmiyodum bana herkez düşükten sonrada kürtaj oluyo dedi bende bi kerede kurtulayım dedim tabiii.ama şimdi korkuyorum ikincisinden.inşallah gerek kalmaz adetir diye dua edyorum sabahtan beri.ş.beye sordum tedavimiz için kötümü olcak diye değil dedi ama eğer çocuğun olsaydı şimdiye kadarda bekletmezdim dedii.inşallah adetttirrrrrr.

sanırım transferde bende mahvedeceğim ş.beyi :)
o kadar çok su içmeyi düşünmüyorum ama gene zor geçer...5 dk'lik işlem diyorar ya..bana o 5 dakika 1 saat gibi gelir şimdi :)

şimdi düşündüm de adam nelerimizle uğraşıyor...çok sıkışıksın boşaltalım falan...ayyy gece gece güldüm...bakalım bende neler olack :))

canım gerçekten 5 dk bi işlem ama girerkenki durumun çok önemli.ben çok üzgün girdim.embriyolarım 2. kalite diye ağlayarak girdim.ama 2 tanesi tutundu kafana hiç bişeyi takma.ben 3 günümü ağlayarak geçirdim.eşim lale hn.konuşmuşta ondan sonra rahatladım.sakın endişilenme naparsan kendine yaparsın

canım etrafımdakiler dalga geçiyolar artık benle kadın dooğum doktorumusun diye napalım tecrübe işte kariyerimizi ıvf üzerine yapıyoruz

canım yaa....ben gerçekten kadın doğum uzmanı olmuşumdur....2 yılda annemin kadınhastalıklarından hastalığı vardı...ben ilgileniyordum ve dr.u herşeyi bana anlatıyordu....şimdi kendimle 2 yıldır...tam uzman oldum....birde kendi bu durumumla ilgili netten çok şey araştırıyorum ve ş.beye söylüyorum....ş.beyde yarı dr.oldunuz diyor bana....kaydirigubbakcemile5

kızlar bişey soracağım,şimdi benden yumurta toplanırken mi,eşimden sperm alıyorlar acaba...
birde şu otomatik kapının orada mı,işlem yapılan yer?

senden yumurtalar toplanıyor,seni odana getiriyorlar....tam o sırada eşini çağırıyorlar spermi vermesi için......evet canım o otomatik kapıdan geçiyorsun tekrar bir kapıdan daha.......hemen o kapının ardında değil...ieride....başka bir odada........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…