Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

blueem bnm uzun du toplam 15 gn falan sürüyo sanırım 17 gn kaldım ben bursada 15 yada 13 gn işte tam hatırlamıorum çatlatma iğnesinden 2 gn snra toplandı yumoşlarım pazar vurdum salı toplandı...ya buakşam korktum çok kızlar ya lekelenme yaşadım hemen aradım şahin beyi uzan hemen geçmezse yine görüşürüz dedi geçio gibi inş kötü bişey olmaz

iyi akşamlar kızlarrrrrr....
halidem......korkma progestan kullanıyomusun.benim progestandan dolayı bi lekelenmem olmuştu.onu koyarken zedelemişim.mesela öyle bişey olabilir.bide tutunma kanaması olabilir.bu gün kaçıncı günündü

maşallah diyelim canım çok güzel .... az kaldı Allahın izniyle inşallah :CüvCüv:

haklısın ruyen az kaldı...şimdi artık yapacak bişey yok,transfere kadar ve sonrasında bekleyeceğiz..verilen ilçları gününde ve saatinde almaktan başka bişey yapamıyorum şu an..

o kadar iyi olcakki güzel haber benim için ...
hele helede benim gibi gönlüyle herşeyiyle bebek isteyen birinin bebek sahibi olcağını duymak
ama az kaldı 15 gün

halidem sende gönlünü ferah tut,stres yapıp hem kendini hem bebişimiizi hemde bizi üzme
progesteron kullandığın için,koyarken zedelemişsindir,bak zaten geçiyormuş...dualarımız sennle her zaman....

inşallah sırayla vereceğiz güzel haberler,sonrasında da büyüyen göbişlerimizle buluşup dertleşiriz :)
sen bugün ne yaptın,bir gelişme var mı? ş.beyin orası tıklım tıklımdı bugün.oturacak yer yoktu resmen...

camasd... bana yazdın galiba. bu gün gitmek zorunda kalmadım.kanamam azaldı.o zaman çarşambaya kadar bekleyelim demişti.ben bekliyorum yanii

benimson iki kontrolümde boştu,inanırmısın hiç sıra beklemeden saatinde girdik randevuya..ama bugün dehşetti :)

camasd... bana yazdın galiba. bu gün gitmek zorunda kalmadım.kanamam azaldı.o zaman çarşambaya kadar bekleyelim demişti.ben bekliyorum yanii

evet sana yazmıştım :)
kanaman azalmış...çok sevindim...büyük ihtimal adet kanamasıydı seninki herhalde...bakalım çarşamba günü neler olacak seninle ilgili? ayyy inşallah sende tez zamanda başlarsın tedavine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…