Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

Ben sahin beye faceden msj atmıstım ya dün cevap verdi bana cok ilgililydi gelin görüselim elimizden gelenin en iyisini yapmaya calısırız fln dedi randevu numarasını falan yazmıs bakalım en kısa zamanda randevu alıp görüşmeye gidicez açıkcası paranın hepsini toplamadan gitmekte istemiyorum heveslenicen fln ama kısmetse 1-2 ay içinde olucak inş.

evet canım adete döndü sanki içim bi rahatladı.ş.beyde onay verdimi tamam
eşimle akşam yemekte konuştum sizin tedavilerle heycanım doruk yapıyo hemen başlamak istiyorum ama herşey yolunda gitsinde 1-2 ay geç olsun onada razıyım

hadi bakalım hayırlısı hale ,elinden geleni yapar gerçekten..her zamanda ilgili hastalarına karşı....
bazı kredi kartlarını bölüyorlardı sanırım aklında olsun

tamam canım cok saol sende bizler için dua et peygamber efendimiz ne demiş bi müslümanın müslüman kardesine yaptıgı dua duaların en hayırlısıdır buyuruyor..

valla sihirim en geç cuma günü transfer olur dedi ş.bey...yarın ararlar sizi kaçı döllendiyse bilgi verrler.sonrasında transfer günü kararlaştırılır dedi :) bekliyorum bakalım....

kızlar slm hepinize..özlemcim msnden yazdım ama hadi burdanda temennilerimi söyliyeyim şekerim..13 yumurtanın hepsi döllensin hepsi en iyi kaliteli olsun inşallahhhh..:Saruboceq:

benim 14 sneleik bir arkadaşım var ve onunda bebeği olmuyo...istanbulda bir dr a gidiyormuş..tüp tedavisi için..ama oraya gidip gelmesi zor olucak diye..dr u şahin beyi önermiş..bugün gitmiş arkadaşım..oda çok sevmiş şahin beyi ve tedaviye onda karar vermiş...

hoşbulduk halecim..sen git bence öngörüşmeye şahin beye..kendin konuş sende hak vericeksin bize..içine yatıcak çok bana güven canım...

nasıl gidiyo bulantıların biraz olsun hafifledilermi dicem ama çok erken daha

yok yok..iki gündür daha iyiyim..yemeklerden tad almaya başladım sanki..eskiden gözüme kötü görünen şeyler şimdi biraz daha hoş görünmeye başladılar..kızımdada kısa sürmüştü benim..ama bunda daha yoğun yaşadım bulantıları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…