Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

bluu slm cnm şimdi okuyabildim yazdıklarını canım ya:)) ben 2 kür yaptım arısütü,bal,polen karışımını aktardan hazır aldım günde 1 tatlı kaşığı yedim...diğeride 1 ufak kutu bal,ufak paket tarçın ve çörekotunu karıştırdım balın içine onuda 1 tatlı kaşığı yedim... yani birini sabah diğerini akşam yedim garanti olsun die:))) olduda sanırım...buarada adetin ilk günüyle başladım çatlatma iğnemi yapana kadar devam ettim canım

halidem nasıl gidiyor hamilelik???? canım ya bende bugün o bal polen arısütü karışımından aldım....bende diğerinide yapayım diyordum...kararsız kalmıştım...demekki ikisinide yaptın........sadece tedaviya başladığın aymı yapmıştın bunları? birde bal.polen ,arı sütünü aldığım yer metal kaşıkla kullanma dedi...sendemi öyle yaptın?

evet canım tedaviye başladığım zaman yaptım metal kaşık kullanma sakın...ben yemek öncesi yemiştim sende öle dene istersen canım...hamileliğe gelince daha bişey anlamıyorum ya bakalım 20sinde geliorum kontrole keseyi görmeye heralde kalp atışlarınıda duyarız gibime gelio 17 gn geçmiş olcak çnkü tahlilin üzerinden

halidem...senin tedavi süreci toplam ne kadar sürdü....benimki kısa oluyorda.....ben şimdiden bu karışımlara başlıyayım diyorum.......

slm kıslarrr..
evet bende tedavi sürecini soracaktım lucrinden sonra pregona başladım pregonda 3.günüm bugün 17.iğnem falan olcak hepsi.
pregondan 4kutu vermiş doktor,2tanede preglyn nezaman toplanır yumoşlar sizce?

kızlar slm.... camasd....ne var ne yok.. çok meraktayımmm.kaç tane yumoşların.
minik cadı....tedavi süreci herkezin yumurta gelişimine bağlı değişiyo.kimi 8. gün çatlatmayı vuruyo kimi 10.gün.ben pregon 9 tane vurmuştum , gonal-f i 7 her tedavide bile değişiyo anlaşılan , bunları takma kafana şimdiden hayırlı olsun tedavin

sihirm tşk.ederim bilgin için.
baa 300lük pregon verdiler 4 kutu,1günde 1 kutu bitiyo zaten ondan kafam karıştı.
bakalım yarın randevum var..

sihirm tşk.ederim bilgin için.
baa 300lük pregon verdiler 4 kutu,1günde 1 kutu bitiyo zaten ondan kafam karıştı.
bakalım yarın randevum var..

hiç kafanı karıştırma.muayenende yumurtaların durumuna göre ilacının dozunu değiştircekler yada aynı bırakcaklar.450 ü vuruyosun şu anda anladığım kadarıyla bende 300 le başladım 300 le bitti.herşeyi oluruna bırak.ş.bey herşeyi kontrol ediyo.

yok tatlım 300lük vuruyorum ilaçtan az biras artıyo,önce Allaha sonra şahin beye güveniyorum zaten.
inş.güsel günler bizi bekliyodur..

kızlar merhaba kusura bakmayın size haber veremedim..
saat 13'de çıktım hastaneden,dün gece hiç uyuyamadığım için eve gelince uyudum.şimdi uykumu da aldım,enerjimi de...biraz ağrım var o kadar..
sabah 8'de gittik hastaneye,9'da işleme alındım.inanılmaz heyecanlıydım..bacaklarım falan titriyordu.tabii uyuyana kadaar :)
gözümü açtığımda odamdaydım..13 yumurta toplanmış.bakalım umarım yarın güzel haberler veririm...kaçı döllenmiş,kaçı kaliteliymiş öğrenirim...eşim beni mav elbiseler içinde görüce çok kötü oldu,bişey olacak sandı garibim herhalde..ben odadan gidince anneme demiş,vazmıgeçsek acaba...

bugünden itibaren ilaçlarımı kullanmaya başlayacağım...şimdi kimsecikler yok burada..akşam görüşürüz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…