Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

iyi gecelr kızlar özlemcim yarım umarım güzel haberlerle ararlar seni bizide haberdar et gülincim sanada ii geceler Allaha emanet olun

tünaydın kızlar :)
bugün merakta bırakmayayım dedim.lale hanım aradı az önce....
13 yumurtamdan 8 tanesi olgunmuş ve işleme alınmış...bunlardan da 7'si döllenmiş :)
yarın size gelişme durumları hakkında da bilgi veririm dedi....

gülincim sana da msn'den haber verecektim ama uyumuşsun :)

özlemcim 7 tane döllenmiş gayet iyi canım..hadi bakalım hepsi olgun olgun bölünsünler şimdi...eşit eşit inşallah...belki dondurmaya bile yeter...
kız sen benim uyuduğumu nerden biliyosun...???9 da kalktım ..kahvaltı edip tekrar yattım canım...

camasd...çok iyi gidiyo canım.hayır haberlerini merak ve dualarımla takip ediyorum.ALLAHIM sonunuda hayır etcek inşallah.

kızlar bende çok heycanlandım bu gün genetikten aradılar.yarın 13 de sonucu almaya gitcez akşam üstüde ş.beyle görüşcez kısmetse
bende yarın güzel haberler veririm inşallah

gülinciğim.....evet akşam sen gelmişsin ben yoktum...tv izlerken uyuyp kalmışım......aşk ve cezayıda seyredemedim...eşimde uyup kaldın kalk bari yerine yat dedi.. ...bende uykum kaçmasın diye hiç nete girmedim....doğru yatatğıma yattım.....çünkü o saatlerde uyumam mucize gibi birşey.........

arkadaşlar tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :)) yarın ki durumu da haber veririm sizlere...

sihirim hadi bakalım beklenen sonuç geldi,inşallah hayırlı haberler verirsin bizlere...

halidem geçer inşallah....ama endişlenme.....bu topiklerde çok kişi bu lekelenmeleri yaşıyor ve hamilelikleri devam ediyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…