Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kızlar.....ben geldim.hiç bi sorun yokmuş.bebeğimin 46 kromozomu varmış,erkekmiş.çevresel faktörlerden dolayı düşmüş genetik değilmiş.ama kafam daha çok karıştı şimdi.rahimde bi sorun olabilirmi falan diye korktum onlarıda akşama ş.beyle konuşcam kısmetse
kızlar bu arada kanamam bu gün tamamen bitti.çok mutluyum akşam ş.beylede bi görüşsem herşey bitip yeni tedavime bakcam artıkkkkk
genetik doktoru kötü görünüyosun bi 3 ay dinlenmelisin dedi ama umrumda bile değil valllaaa

sihirim...sorun olmamasına sevindim......kan pıhtılaşması vs. testlerin yapıldımı ?.....yapılmadıysa onlarada baktırır dr. onlardada sorun çıkmazsa rahime balıkması için histereskopi ister.......ben artık bunların uzmanı oldum.....genetik testi acı bademde yaptırmadınmı sen?

blue... sağ ol canım.genetiği dışarıda yaptırdım ben.
evet bu akşam ş.beyle görüşcem kan pıhtılaşması ve histeroskopi için, onlarıda yaptırıp rahatlamak istiyorumçama ş.bey ne dicek bakalım onun fikride çok önemli

kızlar acıbademde tufan bilgin varmış.tanıyanınız varmı.bi arkadaşım ona gitmek istiyoda ben doğumlara bakmıyo sadece kadın hastalıklarına bakıyo biliyodum ama öyle değilmiş.merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…