Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

günaydın arkadaşlar,
umarım herkes iyidir...
şimdi beni lale hanım aradı,embriyolarda herşey yolundaymış.yarın transferim olacakmış.eerken değil transfer için değil mi kızlar?
transfer saatim henüz kesinleşmedi ama bakalım...

canım senin adına cooook sevindim hadi bakalım hayırlısı yarın bebişlerine kavusuyosun inş. sımsıkı tutunurlar sana Allah yar ve yardımcın olsun arkadasım

özlem...canım hayırlısıyla transferinde oluyor ve 12 günün kalıyor güzel günlere inşallah.......canım seninki 3.cü gün transferi oluyor.......gayet iyi.......hem zaten bunlarada bakmıyor ALLAH nasip ettiyse herşey oluyor.......ALLAH yardımcın olsun.....

halecim........akşam için kusura bakma....internet bağlıntım gitti birden sohbet ederken.........sanki birden gidivermişim gibi oldu .....bizde tedaviye martta başlıyalım diyoruz...kısmetse......hayırlısı bakalım....

ınanmıcaksın ama benimde elektrikler kesildi bende ayıp oldu dedim ama sabah girdim baktım cevap yk :) tesadüfünde bu kadarı yani

camasd.... canım hayırlı olsun.benim 1.dede 2. tüp bebektede 5. gün transfer oldu.ama olmayınca olmıyo işte
takma kafana bunları
arkadaşımda 3. gün başka 2 arkadaşım daha 3. gün transfer oldu ve şu anda 3 ününde bebekleri var
hayırlı olsun şimdiden çok heycanlandım var ya ellerim titriyo

sikirim h.g cocukistiyorum diye bi site var orda 12:30 13.30 arası tüp bebek doktorları geliyo soru sorabiliyosun sohbet bölümünden istersen buyur gel

sen bilirsin canım iyiyim bende ne olsun beklemedeyim parayı ayarlayıp öyle görüşmeye gitmeyi düşünüyorum sahin beyle

canım geçen gün justng de yazmıştı taksit yapıyo hastane .
sen ş.beyle görüş
ben tüp bebekten 7-8 ay önce gitmiştim
eşim ikna edemediğim için gitmedik ama daha sonra gittik

Aksama bi esimle görüşeyim bakalım onunda iş yerinden izin alma problemi varya patron izin vermiyo bu krizdede üzerine gitsen cıkartır fln Allah korusun acaba ben yengemle fln gitsem sacma olur demi bende sacmalıyom haa :)

yok yok ilk görüşmeye arkadaşımla gittim ben ş.beyin hastası arkadaşım(onun ikizleri var şimdi)benim eşim tüp bebek yaptırmak istemiyoduda eşinide zorlama allah korusun bide iş çıkışı falan çok üzücü olur

canım ben çıkıyorum genetiğe gidiyoz.gelince bilgileri yazarım.çok heycanlıyım çatlayabilirim valla
görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…