Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

evet canım tufan bey var..kendisi prf.....biraz yaşlı.....ama prf. olduğu için çok deneyimlidir........niye doğumlara bakmıyormuş canım....ama kadın hastalıklarından tümör,kanser vs. hastalıklarından daha çok hastası varmış......

canım senin adına cooook sevindim hadi bakalım hayırlısı yarın bebişlerine kavusuyosun inş. sımsıkı tutunurlar sana Allah yar ve yardımcın olsun arkadasım

çok sağolasın haleciğim....inşallah sağlıklı bir şekilde tutunurlar...hadi bakalım sende ş.beyle bir görüşmeye git,sende başla artık tedaviye

merhaba blue,
nasılsın* çok sağol güzel dileklerin için...bu arada benim 3. gün transferiymiş...ben 2. gün diye düşünmüşüm heyecandan :))
daha aramadılar transfer saatini,ararlar değil mi,unutmazlar beni :))

sen de mart gibi düşünüyormuşsun başlamayı,hadi bakalım hayırlı olsun...çok sevindim bir karar vermenize :))

haklısın sihirim, ben ik duyunca yanlış hesaplamışım,erken gibi geldi ama,zaten 3. gün transferiymiş :)
herşey kader,kısmet...zamanı gelince hiç farketmiyor 3. yada 5. gün olması....

canım ya seninde genetik sonucunda br sorun yokmuş,çok ma çok sevindim....beklediğimiz haberde buydu zaten....bakalım ş.bey ne diyecek bugün gelişmeleri yazarsın bize canım...

kızlar iyi geceler.ş.beyle görüşemedim.gittik ama kanamavar diye pazartesi çağırdı.
bu akşam çok canımsıkkın.sırf kanama için bu kadar doktora gitmekten yoruldum artık hiç gücüm kalmadı.eşimde acele ettiğimi düşünüyo,etrafdaki herkezde
evlat istemek ne zormuş,
insanlar çöplere atıyo doğurup ben karnımda tutamıyom
herkeze iyi geceler
camasd....şimdiden hayırlı olsun canım inşallah bebeklerin sımsıkı yapışırlar sana ve seni hiç bırakmazlar

merhaba arkadaşlar,

bluesuu yarın 10'da transferim var...sabahki ilaçlarınızı almadan geln dediler...

halidem çok teşekkür ederim....sen nasılsın? nasıl olsun? bende dikkat etmeye çalışıyorum bakalım,hayırlısı

saol canım valla bende çok sevindim...ilk kontrolümde şahin beye gelmek istiyodum ama kısmet olmadı...bgn arayıp randevumu iptal ettirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…