Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

halidem kanaman durmuş şimdi okdum..çok sevindim inan..sen kendini yine de yormamaya bak olur mu?

sihirim sende moralini bozma sakın,bak herşey güzel olacak.beklediğimiz sonuç geldi...pazartesiye de şurada bişeyler kalmadı...böyle üzülüp bizi de üzme ne olur? kimin ne düşündüğünü de takma sakın kafana..eşinde sen üzülüyorsun diye öyle demiştir bence? üzülüp boş yere yıpratma kendini...

şahin beyin bana yaptırdığı tetkiklerde herşey normal çıkınca ve bebekler düşmeye başlayınca ben başka bir dr.ada gittim....o da birsürü testler yaptırdı....

bilmiyorum hiç bişey.neden neden
başka hiç bişey sormadı sadece teste baktı pazartesi gel dedi kanaman devam ederse kürtaj yapcaz pazartesi dedi
çok yoğundu belki ondan ilgilenemedi
kanamamda az az geliyo yine tam bitti deken

bluesuu bir ilaç var ya sende kullandın mı bilmiyorum..prednol adı.günde 1 tane alınması gerekiyordu.ben bugün yanlışlıkla 2 tane içmişim...bişey olur mu sizce....

saol canım bende çok sevindim ama yinede tetikteyim eğer çoğalırsa yada kırmızıya dönerse rengi burdaki doktora hemen hbr vermem gerekiomuş dün hemen bi iğne yaptı eve geldim yatıorum sürekli işte

özlem olmaz canım....o zaten yumurtalıklarda enfeksiyon oluşmasını engellemek için...ama istersen için rahat olsun diye yarın sorarsın.

halidem...sakın kalkma lütfen banada yat dediler ben kanama geçince hemen kalktım şimdi acaba sorusu beynimi yiyo elinden geliyosa yemeğini bile dışardan ye aman tehlikeye atma

sihirim bence sen konuş bu testleri....mesela kan pıhtılaşması,toxaplazma .gizli şeker vs.bunların hepsi düşük nedeni...bence bunları yaptır derim.

saol canım bende çok sevindim ama yinede tetikteyim eğer çoğalırsa yada kırmızıya dönerse rengi burdaki doktora hemen hbr vermem gerekiomuş dün hemen bi iğne yaptı eve geldim yatıorum sürekli işte

bence de sürekli yat dinlen,yorma kendini..yemek,ev işi falan düşünme sakın...bir süre idare ediverirsiniz..

prednolu ben kullandım onu transferden sonrada içcen demekki bebişlere bi zararı yok ama sen yine çok dikkat et transferden sonra

halidem...sakın kalkma lütfen banada yat dediler ben kanama geçince hemen kalktım şimdi acaba sorusu beynimi yiyo elinden geliyosa yemeğini bile dışardan ye aman tehlikeye atma

canım hiç acabalar kalmasın içinde...şahin bey bana sağlıksız bebeklerde düşük yaşandığını söyledi...ama yinede tabii yat dinlen deniyor......

blue çok sağol inanımaz rahatlattın ilaç konusunda...
birde yarın ş.bey sorduğunda ne diyeceğiz bilmiyorum..ben 2 diyorum eşim 3 hatta 4 koyduralım diyor..allahtan 4 koyulmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…