Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

hale sen bu konuları düşünüp uykunu kaçırıyorsan bence kaçırma....senin yaşın çok genç...önünde çok uzun zaman var...elbet birgün olucak......

yooo aslında cok takmıyorum dedigin gibi elbet birgün olucak buna inanıyorum herseyin bası kısmet

kızlar yoksunuz topikte biliyorum ama size bişey danıscam yanlıs anlamayın ama benim kardesim 10 aydır işsiz ticaret lisesi mezunu bi süre tezgahtarlık falanda yaptı acaba cevrenizde eleman arayanlar fln varsa yardımcı olabilirmisiniz 20 yasında byn biraz sıkıntılıda maddi yönden böyle bi konu sordugum için k.bakmayın kızlar paylasmak istedim sizlerle

kızlar nerdesiniz ya bugun kimse ugramamıs burayı hayırdır inşallah özlemin durumu ne oldu acaba merak ettim

selam kızlar herkes umarım çok iyidir.

Camasd canım bugün transferin gerçekleşecekti allahın izniyle....kaçtane 3- 4 falan yazmışsın ?Hayırlı güzel haberlerini yazmanı bekliyoruz. ınşallah bebişlerin sımsıkı tutunurlar sana inşallah......

Sihirim moralini bozma bak kanamanda bitmiş çok güzel Allah herşeyin en hayırlısını versin. Moralini yüksek tut..

halidem sende canını sıkma bol bol yat dinlen...

kızlar kimse yok şuan ama yarın progesteron testi yaptıracağım kandan.. Test için belli bişey var mı yani açmı gidilecek vs... bunun gibi bilginiz var mı??

slm kızlar...bugün kontrole gittim bende..benim 4mm lik sıpam olmuş3.5 cm..hemde popo ve baş arasındaki mesafe..herşey gayet iyi dedi şahin bey..sadece rahimimde çok az kan gördü..ağır iş yapmadan normal hayatına devam edebilirsin dedi..ama ben yinede panik oldum tabii..pimpirik olduğunu bildiğim için söyleyip söylememe arasında gittim geldim dedi..ama önemli bişey değil sadece kendini fazla yorma dedi..bu arada camastıda gördüm bugün..odasında ziyaret ettim.gayet iyiydi..4 embriyo transfer olmuş..ama gayet pozitifti..hayırlısıyla 12 günüde atlatırda güzel haberlerini duyarız inşallah...

Son düzenleme:
SANIRIM EMBRıYOLARINDAN BıRı ıYı KALıTEDEYMıŞ O YÜZDEN 4 KOYDURMUŞLAR..gerçi artık ben kaliteli kalitesiz bunada inanmıyorum yaa..nasip olunca hangisi tutar belli olmuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…