Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

valla akşam falan abimlerdeydik geç geldik..giremedim..ondan önceki gecede annemden geç geldik...o yüzden görüşemedik canım...

sanırım yordum o gün kendimi..az bir kan görünüyo dedi..aman birdaha iiş yaparmıyım..valla varsın kirlensin...

bende her transferden önce evi perdelerine ,halılarına kadar temizliyordum,işte hamile kalırımda birdaha ağır iş yapmam evim temiz dursun diye....bu sefer hiç birşeyi düşünmicem...

iyi geceler arkadaşlar....
nasılsınız?
benim haberlerimi almışsınız :) moralim transfer öncesi birz bozuktu ama sonrasında geçti.
zaten sabah 10'd almayınca operasyona bir terslik var diye düşünmüştük. embriyolrın gelişimi biraz yavaşmış.ş.beyin istediği gibi değilmiş.o yüzden sayıyı netleştirmek açısından en son operasyona alındım...ş.bey normalde benm yaşıma 2 en fazla 3 embriyo koyardım ama yavaş geliştikleri için ben 4 öneriyorum dedi.bizde biraz düşününce kabul ettik.biri 8 ,ikisi 6 , biri 5 hücreli 4 embriyo konuldu kısaca...
zamanı geldiyse ve hayırlısıyla tutunurlar inşallah...

e hücre sayıları gayet iyiymiş be kuzum....nasıl yavaşmış anlayamadım yaniii...hücre resimlerini verdilermi???

iyiyim arkadaşlar,şimdi geldik eve,annemlerde dinlendim transfer sonrasında.şimdi de yatağıma uzandım biraz sohbet edeyim dedim.
çok teşekkür ederim blue..rtık bekleme süresindeyiz , bakalım...
gülin sende temizliği falan boşver bir daha..yorma kendini...

yok sayılara takılmıyoruz artık..birde spermler uzun kafalıymış, pek tercih edilmiyormuş galiba..anlamadım...
hücre resimlerini verdiler gülin..ş.bey dedi gülin hanımla görüşmüşsün,operasyondan yeni çıktım ne arada görüştünüz siz dedi.haberlerin erken yayılıyor maşallah dedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…