Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

özlem bugün senle görüştükten kısa süre sonra muayeneye girdim..şahin beyede seni söyledim..4 embriyo koymuşsunuz dedim..dedi ne zaman görüştünüz..ne çabuk nete düştü konu???enson özlem hanımı almıştım transfere daha odasında .dedi...canım illa netten görüşcek değiliz kendisiyle görüştüm deyince başladı gülmeye..dedim bende ne zaman netten görüştülerde haberini aldın dedi...:roflol:

yok blue merak etme yormuyorum kendimi...zaten eşim zebellah gibi başımda..dikkat et,yavaş,yat dinlen,yorma kendini vs....

aaaa...sahi siz ne güzel tanışmışsınız bugün.....inşallah bende hastaneye gitmeye başlayınca ,sizlerde kontrollere gelirken tanışırız bir gün.

ilk şirin hanıma sormuştum seni bugün..oda odana gelip baktı sonra nezahat hanım dedi daha içerde birazdan çıkar...sonra nezahat hnm beni çağırıp görüştüm yaa...sonra tekrar dışarıda beklerken şirin hanım dedi bana..özlem hanım bir saat sonra hazır olur görüşürsünüz..dedim ben görüştümki..:))))şaşırdı...şirin hanımda çok tatlı ama sanki biraz herşeyden bihaber gibi dimi???

ben odasına grdiğimde de koptu beni görünce...maşallah dedi..haber alma hızınız çok iyi dedi....
sonra sizden ümitliyiz dedi 1 yada 2 sinin tutmasını bekliyoruz dedi..
bu arada ben grip oluyorum herhalde operasyon sonrası hapşırdım 5-6 ke.hala ara sıra devam ediyor.
ş.beye sordum sakın hastaanma dedi folik asit ve elevit almamı söyledi..

çok sağol halidem sen nasılsın? nasıl oldun?

şirin hanım bize en sıcak gelen hemşire...en çok onla görüşüyoruz,sohbet ediyoruz :)
ama gülin dediğin gibi biraz bi haber :))

blue sen başla gidip gelmeye senle de karşılaşırız..zaten hastane dışında görüşür tanışırız hiç merak etme :))

şirin hanım bana soğuk değilde biraz çekingen gibi geliyo..bugün bana hatır sordu falan..sonra onun hamileliğindende bahsettik..5 aylıkmış..kızı olucakmış..benim favorim nezahat hanım..ama diğerlerinide seviyorum..
ikili testi iki hafta sonra yapıcakmış şahin bey...o yüzden bugün olmadı canım...
özlemcim aman hastlanma sakın..ben transferden sonra acayip öksürmüştüm..belkide ondan tutunamamıştı benim yavrucaklar..şuan bende elevit ve folicasit içiyorum...

ayyy evet blue ameliyathane innılmaz soğuk...çıktığımda ayaklarım buz kesmişti...odada üst üste örtündüm ısınmak için :)))

gülinciğim bu arada eşim çok selam söylüyor.eşimin moralini yerine getirmişsin dediklerinle...sağolasın vallahi :))

şirin hanım evet hatır sorar falanda bana öyle geliyor......biz bir gün 2.ci transferimden önce biraz tartışmıştık.......transferden sonrada birbirimizden özür diledik...

şirin hanım evlimiymiş...bak bunu bilmiyordum...birde 5 aylık hamileymiş....vayyyy çok şaşırdım..hiç göstermiyor hamileliğini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…