Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

sende eşine selam söyle özlemcim..moral verdiysem ne mutlu bana....
şirin hanım birde çok hata yapıyor..mesela benim tedavimde bana ilacı tarif ederken normal dozdan tarif etmişti ama verdiği kağıtta düşük doz görünüyordu..ben baya takılmıştım buna acaba hangisi doğru diye..sonra şahin beyi aramıştık o durumu düzeltmişti....birde benim dün olan randevu saatimi bugüne almak için aramıştım sevda hanımı..ama yerinde o yoktu şirin hanım bana bugün 11 e randevu verdiydi..ama sonra özlemin transferi olucaksa dedim başkalarınında olur sabahtan boş olmaz..dedim arıyayım da randevuyu teyit edeyim..iyiki aramışım..randevu saatinde görünmüyormuşum ama bana gelin 12 den sonra dediler..gittiğimdede birbirlerine bakıp sevda hanımla ayşegül hanım gülüştüler tam adamına randevu saati yazdırmışsınız dediler..demekki bu hataları çok yapıyor..amanıın ne uzun yazmışım::))))

demek ki neymiş o zaman şirin hanımdan randevu almayacakmışız :)
valla innaılmaz yoğunlar ya,eşim bugün dedi dışarısı o kadar kalabalık ki akşama kadar yatsak kimse gelmez yanımıza dedi...hakikaten de kimse gelmedi.ücreti ödemeye gideyim bari dedi,dedim sorda ne zaman çıkabilirim..neyse sonra çıkabildik....

gerçekten bize moral oldun canım...iyi ki gelmişsin canım...bu arada tanıştığımıza da memnun oldum çok..sersemlikten söyledim mi bilmiyorum :)

bugün annemin misafiri vardı....onunda 20 yaşında 1 oğlu var...başka yok...bugün bana sordu sen başka çocuk düşünmüyormusun diye.....bende ona dedim sen niye düşünmedin diye...oda olmadı dedi.......ama şu menepoz sorunum olmasaydı dedi,erken giriyormuş tüp bebek yaptırırdım dedi....banada olmuyorsa şansın varken tüp yaptır diyor...bizde annemle birbirimize baktık kaldık....içimden dedim 3 tüp yaptırdım 3...dile kolay aman amannnnnnnn diye geçirdim.

özlemcim bende tanıştığıma çok menun oldum canım..kantinde beklerken içim içimi yedi..dedim eşime sen burda otur ben özleme bir bakıp gelicem diye..yine görüşürüz inşallah...

yok canım yaa..benim uykum gelmedi daha...
özlem ben yine ne yiyiyorum biliyormusun patates kızartmasıcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…