Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

kimseyi dinlememek en iyisi blue,boş ver kim ne derse desin....

ben üzerimi değiştirmeseydim gelecektim bakmaya...3 saat bekleyince operasyon için :))
inşallah canım yine görüşürüz :))

yok blue ben zaten yattığım yerden giriyorum merak etme...uykum gelince çıkarım...

afiyet olsun gülin...içinde patates ağacı çıkacak benim gibi...
karnım tok ama olsa yerim yine :)
artık sabah yerim bende :))

Arkadaslar sanırım ben sizlere rahatsızlık verdim çünkü kimse beni sallamıyo olsun ya ben alıskınım zaten k.bakmayın bir daha yazmam hiç bişi özlemcim transferin hayırlı olsun gelişmelerini burdan takip ederim Umarım hersey yolunda gider ne oldu gibi sorular sormayın cünkü cevap vermicem ben böyleyim işte k.bakmayın Allaha emanet olun..

halecim birşeymi sordunda cevaplamadık..ben anlayamadım canım...ama yanlış düşünüyorsun çünkü burda herkes aynı durumda..kimse kimseden artısı yok canım...

hale şu bana attığım msj a cevap vermedim diyemi........tam yazmak üzereydim sana cevap şu yazdıklarını okudum....çok üzüldüm ama......

hale şu bana attığım msj a cevap vermedim diyemi........tam yazmak üzereydim sana cevap şu yazdıklarını okudum....çok üzüldüm ama......

inan onunla bi ilgisi yok gercekten su an cok kötüyüm inanın aglıyorum sinirlerim cok bozuk k.bakmayın size birsey demek istemedim gercekten özür dilerim

geçer canım geçer..o sinirlerimiz varya harab oldu hepimizin..ama sen daha çok gençsin tatlım..herşey güzel olur merak etme...

paylaşmak istediğin şeyler olursa biz dinler,yardımcı olmaya çalışırız...hepimiz aynı durumları yaşadık...senin sinirlerin neden bozuk canım,anlatmak istermisin?

Biz durumu cok iyi olan bi aile degiliz elimizde kısıtlı imkanlar var su an inanırmısınız haşlıgımdan kısıp para biriktirmeye calısıyoruz ve de insanların söyledikleri cok zoruma gidiyo

bak burda kimse kimseyi tanımıyor...ama çok güzel dotluklarımız oldu.....dostluk diyorum,arkadaşlıktan daha öte.........sende istersen sıkıntılarının bizimle paylaşabilirsin....

halecim sanırım senin canını sıkan şeylerden biride bu tedavinin maddi boyutu sanırım...ama inan hepimiz bir şekilde ayarladık ettik yaptırdık tedavimizi..allah yardım eder canım merak etme sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…