Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

halecim....senin durumunda olan bir çok insan var maddi olanakları kısıtlı.......ama senin gibi azmediyorlar ve sonunda başarıyorlar,ama sabret güzelim....hem yaşın çok genç....başkasının dediklerinede bakma sen.

cok saolun kızlar gercekten cok iyisiniz ben inanırıyorum öncelikle rabbime o vericek elbet bi şekilde ben bu tedaviyi yaptırcam ama insanı üzen en yakınlarının kendisine destek olmaması annem ve kardesimden baska destekcim yok birde sizler varsınız :) hepinizi cooook seviyorum rabbim herseyin en güzelini en hayırlısını versin sizlere

halecim bence sen bir ara şahin beyle sadece görüşmeye git..ücret alınmıyor..bir konuş..belkide sana tedavin e gerek yok dicek..bence önceden kasmaktansa git konuş derim..belkide hamile kalamamanın nedeni tamamen stres...

bende güline katılıyorum.......bencede git bi görüş ş.beyle...görüştüğün gibi tedaviye başlamak zorunda değilsin.......hem sana belki iyi gelir...

haleciğim sıkma tatlı canını,allah bu yolda yürüyen herkese yardımcı olur...
hepimizin çevresinde destek sadece ailemiz var...ama sen bence de önce bir ön görüşmeye git,bakalım sorun neymiş...hiç daha test yapılmadı sanırım..belki herşey normaldir...bilemeyiz ki..hemen tüp bebek düşünmezsiniz belki...yumurta takibi falan yapılır..blki de sadece stres yapıyorsundur...

sakın canını sıkma,moralini yüksek tut...biz her zaman dinleriz seni,elimizden geldiğince de yol göstermye çalışırız...

peki hiç tahlil falan ne bileyim bebeğinizin olmadığına dair bir testin falan varmı??canım belkide yumurta takibi falan yapıcak..belki tüp bebeklik bir işiniz yok..

canım biz ş.beye görüşmeye gittiğiizde moralimiz neredeyse sıfırdı,ama odasından çıkarken % 80 lere fırladı moralimiz...daha umutlu ve mutluyduk..sana da görüşme çok iyi gelecek..inan bize....

bu arada ben bugüün yavaşım,geç geliyorum kusuruma bakmayın artık :))

benim eşimde sorun sayı ve hareket sorunu var 1 yıl önce ameliyat oldu eşim varikoselden benim kadın dogumcumda sende bi sorun yk diyo ultrosonografiyle fln baktı 3 ay ilaç kullandım glukofen klomen fln

yok canım olur mu öyle şey...burada hepimiz mutlu günlerimizi de üzüntülü günlerimizi de paylaştık...
bugün ikisini de yaşıyoruz,,farketmiyor canımm

hale bizde yeni evliyken 1 yıl korunduk...sandıkki hemen çocuğumuz olucak...sonra çocuk istedik ve korunmayı bıraktık....aaa baktıkki aylar geçti hamile kalamıyorum....sonra dr. a gittik...bende bi sorun çıkmadı...eşimin sperm sayısı az çıktı...sonra dr. eşime ilaç verdi ve ben 3 ay sonra hamile kaldım...belki sizinde böyle birşey olabilir...çünkü yaşınız çok genç...

eşim cok ilaç kullandı bitkisel kürlerde yaptık bekliyoruz bakalım bursa tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittim demişttim ya tahlillere göre tüp yapmak daha uygun ama son bi spermiogram yaptırın onada bakalım dediler

havuş suyu keçiboynuzu pekmezi yesin...benim eşiminde hızlı hareketli spermi 0 dı..ama o aralar çok stresliydi..şahinbey spermogramı kesinlikle acıbademde istiyor..haklıymışta..eşimin spermogramı normal çıktı..belkide o ara stresi azaldı arttı bilmiyorum ama bu herşeyin sonu değil yani canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…