Tüp Bebek Merkezleri Bursa Acıbadem Şahin Tezeroğlu Hastaları Buraya

fetih ve rahman surelerinide oku..rahmanda bir ayet de durup dileğini söylüyordun ama hangi ayetti hatırlayamadım şimdi...

kızlar blue kaçar.......bugece behlülü seyrettikya........benim yatma satim gelmiş....yoksa sabah oğluşu servisine zor yetiştiriyorum.....yarın gece görüşmek üzere....iyi geceler....

halecim meryem suresinin bir ayeti var orda durup yada tamamen okuduktan sonrada yapabiliyorsun...namaza durur gibi niyet ediyosun ama elleri omuza getirmeden aşağı salıp allahuekber deyip secdeye varıyosun..3 kere sphanallah deyip tekrar allahuekber deyip kalkıyorsun..kalkarkende gufraneke rabbena ve ilaykel masir diyosun ...o kadarrr...

cok saol gülincim bu arada sana gülin diyorum benden büyüksün k.bakma istersen senin için bi mahsuru yoksa abla diyebilirim gülin demek saygısızlık gibi geliyo banada

hale bu arada kardeşinin iş durumu da aklımda...daha evvel haberim olaydı eşimler muhasebeci aldılar 2 hafta kadar önce,oraya yönlendirirdim....bende senedir arıyorum..çok zor iş sıkıntısı ama kısmet tabii..sen çalışmıyorsun değil mi?

saol özlemcim ya işler baya kötü durumda gercekten ben calısmıyorum calısıyodum daha önceden para alamadım 4 ay vermeyede niyeti yoktu bende cıktım su an calısmayı kaldıracak psikolojide degilim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…